-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 27

Koronavirusas pražudė jauną Radviliškio rajono gyventoją

Šiaulių ligoninėje penktadienį nuo koronaviruso mirė jaunas vyras, priklausęs 20–29 metų amžiaus grupei. Radviliškio rajono gyventojas buvo skiepytas.

Apie vyro mirtį šeštadienį informavo Nacionalinis visuomenės sveikatos centras. Tiesa, kokio tiksliai amžiaus buvo žmogus ir iš kurio regiono, nepatikslinta.

Respublikinės Šiaulių ligoninės viešųjų ryšių specialistė Zita Kaktienė 15min patvirtino, kad jaunas žmogus mirė. Ji teigė, jog miręs vyras sirgo ir kitomis gretutinėmis ligomis. Kokiomis, neskelbiama dėl duomenų apsaugos.

Koronavirusas neseniai pražudė ir jauną moterį. Rugsėjo viduryje nuo šios ligos mirė 39 metų Šiaulių Ragainės progimnazijos pedagogė.

Statistikos departamento duomenimis, iš viso Lietuvoje COVID-19 infekcija nusinešė dešimties minėtai 20–29 metų amžiaus grupei priklausiusių žmonių gyvybes. Pilnai paskiepytas buvo tik vienas.

Šiuo metu Lietuvos ligoninėse gydoma 1 114 koronavirusu sergančių žmonių, iš jų 122 – reanimacijoje. Tai keliomis dešimtimis sergančiųjų mažiau nei prieš parą.

Anot Šiaulių ligoninės atstovės, Respublikinėje Šiaulių ligoninėje Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje gydoma 16 asmenų. Iš jų penkiolika serga gretutinėmis ligomis.

Esama ir sergančių vaikų, tokių ligoninėje keturi, tačiau būklė nesudėtinga.

Iš viso Lietuvoje per praėjusią parą nustatyti 1 043 nauji COVID-19 atvejai, mirė 14 žmonių. Keturi asmenys buvo pilnai paskiepyti ir priklausė 80–89 metų amžiaus grupei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius