-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 19 /16:17

Koronavirusu užsikrėtė Viktoras Pranckietis, septyni liberalai gavo neigiamus atsakymus, E.Gentvilas tebelaukia

Buvęs Seimo pirmininkas liberalas Viktoras Pranckietis praėjusią savaitę spaudė ranką naujai Seimo pirmininkei Viktorijai Čmilytei, o ketvirtadienį ryte gavo teigiamą koronaviruso tyrimo rezultatą. Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas tikina, kad V.Pranckietis neturėjo kontakto su Jonu Varkaliu ir Gintaru Vaičekausku, kuriems diagnozuotas COVID-19.
Viktorija Čmilytė-Nielsen ir Viktoras Pranckietis
Viktorija Čmilytė-Nielsen ir Viktoras Pranckietis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„V.Pranckietis šįryt man pasakė, kad neatvažiuos, nes turėjo simptomų. Antradienį jis savo iniciatyva pasidarė testą Kaune ir nevyko į Seimą, kol neturėjo atsakymo. Šįryt 10.11 val. jis gavo teigiamą atsakymą ir paskambino“, – 15min nurodė E.Gentvilas.

Jis sakė rekomendavęs V.Pranckiečiui apie susirgimą informuoti Seimo kanceliariją. Greičiausiai izoliuotis teks ketvirtadienį į darbą atėjusiam konservatoriui Audriui Petrošiui, kuris Seimo salėje sėdi šalia V.Pranckiečio.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktoras Pranckietis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktoras Pranckietis

E.Gentvilas priminė, kad visi liberalai koronaviruso tyrimus pasidarė trečiadienį. Tiesa, nesulaukę rezultatų liberalai eina į darbą Seime.

Ketvirtadienio popietę septyni liberalai jau sulaukė neigiamų COVID-19 tyrimų rezultatų, tik E.Gentvilas savojo tebelaukia.

E.Gentvilo teigimu, V.Pranckietis neturėjo kontakto su J.Varkaliu ir G.Vaičekausku, kurie šią savaitę sužinojo sergantys COVID-19.

„Panašu, kad tai yra du skirtingi šaltiniai. J.Varkalys ir G.Vaičekauskas turėjo kontaktą su vienu šaltiniu, V.Pranckietis ten neturėjo kontaktų. Manau, jis užsikrėtė nuo kito šaltinio“, – svarstė E.Gentvilas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius