Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 05

Kovodama su sukčiais Šiaulių rajono policija pasitelkia ir dvasininkus

Neįprastos akcijos ėmėsi Šiaulių rajono policijos pareigūnai. Jų prašymu per pamaldas dvasininkai parapijiečius ketina įspėti apie sukčius ir sukčiavimo būdus.
Kryžius
Kryžius / LNK nuotr.

Prevencinė priemonė „Atsargiai sukčiai“ prasidėjo nuo kovo 1-osios ir vyks visą mėnesį. Pareigūnai susitinka su daugiabučių namų bendrijų gyventojais, lanko vienišus, vienkiemių gyventojus, dalija vizitines korteles su kontaktais, aiškina, kad policija nesprendžia piniginių reikalų tarp nukentėjusiojo ir pažeidėjo ar jo artimųjų.

Anot policijos komisariato atstovų, tokiu būdu siekiama įspėti gyventojus apie dažniausiai pasitaikančius sukčiavimo būdus, raginama pranešti apie telefoninius sukčius, kurie prisistatę policininkais išvilioja pinigus.

Pagalbos įspėjant gyventojus apie plintantį sukčiavimą rajono policijos komisariatas kreipėsi ir į katalikų dvasininkus. Jų prašoma, kad per pamokslus įspėtų tikinčiuosius apie galimus ir dažniausiai pasitaikančius sukčiavimo būdus, patartų, kaip elgtis. Tikimasi, kad tikintieji kunigų labiau paklausys nei pareigūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius