Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 28

Krantinių rekonstrukcija sukėlė abejonių

Statybos ir energetikos įmonių asociacija kreipėsi į Seimo Antikorupcinės komisijos pirmininką K.Komskį ir paprašė ištirti Danės krantinių ir Piliavietės uosto rekonstrukcijos vykdymą dėl galimo neskaidrumo, techninio projekto sprendinių pakeitimų, galimų statybos vykdymo procesų technologijų pažeidimų, kuriuos lydėjo krantinių griūtys.
Danės krantinė
Danės krantinė / Egidijaus Jankausko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Rekonstrukcija

Asociacija yra susirūpinusi, kad krantinės Klaipėdoje gali būti statomos nekokybiškai, o šleifas dėl to gali kristi ant visų Klaipėdos uosto hidrotechninių objektų statybos bendrovių. Gali būti traktuojama, kad Lietuvos statybininkai krantines stato nekokybiškai, todėl būtina kviesti statytojus iš užsienio. Krizės laikotarpiu, kai pinigų apyvarta yra sumažėjusi, jų ištekėjimas iš šalies dar labiau apsunkintų padėtį.

Kaip pranešama, apie Danės krantinių ir Piliavietės uosto rekonstrukcijos projektą nuo pat jo vykdymo pradžios viešai buvo pateikiama nedaug informacijos, ypač Klaipėdos miesto savivaldybės internetiniame puslapyje. O Klaipėdos miesto žiniasklaidoje pasirodanti informacija esą kartais buvo netgi prieštaringa.

Seimo prašoma inicijuoti, kad būtų sudaryta komisija, kuri išanalizuotų už ES ir Klaipėdos miesto savivaldybės lėšas rekonstruojamų Klaipėdos miesto Danės krantinių ir Pilies uosto pinigų panaudojimo ir statybos eigą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius