Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 14

Krepšinio mokykla į naujus namus žengs atsinaujinusi

Klaipėdos V.Knašiaus krepšinio mokykla į naujuosius namus – „Švyturio areną“ – kraustysis visiškai atsinaujinusi. Populiari sporto mokykla turės savo ženklą.
S.Kaupys pristatė naująjį V.Knašiaus krepšinio mokyklos ženklą.
S.Kaupys pristatė naująjį V.Knašiaus krepšinio mokyklos ženklą. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

V.Knašiaus mokyklos firminį ženklą sudaro trys stilizuotos „K“ raidės ir krepšinio kamuolys. Kartu su naujuoju ženklu startuos ir interneto svetainė klaipedoskrepsinis.lt.

Skirtumas – it diena ir naktis

Balandžio mėnesį, kai atsivers Klaipėdos arena, į naujas patalpas iš Paryžiaus komunos gatvės kraustysis ir jaunųjų krepšininkų mokykla. Kaip teigė šios mokyklos direktorius Stasys Kaupys, visa mokyklos bendruomenė su nekantrumu laukia, kuomet galės persikraustyti.

Prieš 35 metus įkurtos mokyklos pastatas nesulaukė kapitalinio remonto ir beviltiškai susidėvėjo. Anot S.Kaupio, žiemą salėse būna vos 8 laipsniai šilumos. „Tai, ką mes turėjome ir ką turėsime – skiriasi lyg diena ir naktis. Kelsimės į visiškai naujas patalpas su modernia įranga ir visomis technologijomis, kurios reikalingos šiuolaikiniam krepšiniui“, – teigė S.Kaupys.

Didžiausias mūsų pasiekimas, kad iš savo vaikų, gimusių ir augusių Klaipėdoje, galime išugdyti žvaigždes, kurios pasiekia sporto aukštumų. teigė S.Kaupys.

Jis prisiminė, kaip prieš kelerius metus patalpose Paryžiaus komunos gatvėje lankėsi ispanų delegacija. Tuomet buvo gėda užsieniečiams parodyti net salę, kur žaidžia uostamiesčio vaikai. „Tada bent džiaugėmės, kad jie nematė mūsų tualetų“, – pasakojo mokyklos direktorius.

Ugdo būsimas krepšinio žvaigždes

V.Knašiaus krepšinio mokykloje mokosi apie 600 vaikų. Naujose patalpose jie turės dvi sales, kur mokysis žaisti krepšinį, taip pat treniruoklių salę.

„Didžiausias mūsų pasiekimas, kad iš savo vaikų, gimusių ir augusių Klaipėdoje, galime išugdyti žvaigždes, kurios pasiekia sporto aukštumų“, – teigė V.Knašiaus mokyklos direktorius. Ši mokykla ugdė tokius krepšininkus kaip Tomas Delininkaitis, Arvydas Macijauskas ir kiti.

Kaip pasakojo Klaipėdos vicemerė Judita Simonavičiūtė, išvysčius Klaipėdos arenos koncepciją, nuspręsta, kad greta turėtų glaustis ir krepšinio mokykla. Tuo tarpu senosios jos patalpos turėtų atitekti Futbolo mokyklai. Planuojama, kad erdvė Paryžiaus Komunos gatvėje bus visiškai pritaikyta jauniesiems futbolininkams. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius