Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 24

Kūčių staigmena gyventojams – nuo pat ryto vėluojantys traukiniai

Kūčių rytą namo keliaujantys gyventojai sulaukė nemalonios staigmenos – dėl atliekamų remonto darbų ir didelių keleivių srautų vėluoja traukiniai.
Traukiniai
Traukiniai / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

„Lietuvos geležinkelių“ interneto svetainėje pranešama, kad dėl infrastruktūros remonto darbų penktadienį – gruodžio 24 dieną – galimas traukinio Nr. 873 Vilnius–Kaunas vėlavimas apie 5 minutes. Tačiau Kūčioms ir Kalėdoms namo vykstant dideliems žmonių srautams, traukiniai vėluoja gerokai ilgiau.

Kaip naujienų portalui 15min.lt sakė „Lietuvos geležinkelių“ keleivių vežimo direkcijos direktoriaus pavaduotas Dalijus Žebrauskas, problema susidarė koridoriuje Vilnius–Kaunas.

„Koridorius Vilnius–Kaunas yra toks kaip ir pagrindinis, per jį traukiniai važiuoja ir į Klaipėdą. Tačiau netoli Žaslių stoties atliekamas remonto darbas. Tai toje pačioje siauroje vietoje, aplink Žaslius, jie ir stringa“, – dėstė D.Žebrauskas.

Anot jo, įprastai traukinių vėlavimai turėtų būti ne ilgesni nei 10–15 minučių, bet kelyje visko pasitaiko. Be to, kad Kūčių dieną susidarė dideli žmonių srautai. Ypatingai daug jų esą važiuoja į Klaipėdos pusę.

„Todėl ilgiau užtrunka keleivių įsodinimas, traukiniai išsimuša iš grafiko ir susidaro „kamštukai“. Tada planuotas 15 minučių vėlavimas tampa ilgesnis arba neprognozuojamai užsitempia“, – aiškino keleivių vežimo direkcijos direktoriaus pavaduotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius