-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 03

Kūdikiams dovanos kalną sauskelnių

Keli tūkstančiai sauskelnių – tokią dovaną Kauno kūdikių namams įteiks labdaros ir paramos fondo „Nedelsk“ nariai.
(sauskelnes-teletabis) Miestiečių atneštas sauskelnes į specialias dėžes sudėjo spalvingi personažai. Vos per porą valandų Laisvės alėjoje buvo paaukota daugiau nei 1000 sauskelnių.
Miestiečių atneštas sauskelnes į specialias dėžes sudėjo spalvingi personažai. Vos per porą valandų Laisvės alėjoje buvo paaukota daugiau nei 1000 sauskelnių. / Kaunoaleja.lt nuotr.
Temos: 2 Kelnės Sauskelnės

Skirtingų sričių geradarius vienijantis fondas ne pirmą kartą remia šią vaikų globos įstaigą. Šįkart nutarta paremti ne pinigais, bet konkrečiais ir ypač reikalingais daiktais – sauskelnėmis.

Pasak vienos ir akcijos sumanytojų, verslininkės Ingos Budrienės, per parą Kauno kūdikių namų auklėtiniams reikia maždaug 200 sauskelnių. Tiek, kiek pavyko surinkti per vieną akcijos dieną, užteks ne mažiau nei mėnesiui. Per dvi valandas spalvingi akcijos personažai – Teletabiai, Zuikis Puikis ir kiti – prie Kauno miesto savivaldybės ir Laisvės alėjos fontano surinko apie 1000 vienetų sauskelnių. Dar didesnį lauknešėlį paruošė akcijos partneriai - Kalniečių vidurinė, Balio Buračo gimnazija ir Ugnės Karvelis gimnazija. Moksleiviai surinko beveik 2 tūkst. sauskelnių. Prie jau surinkto kiekio prisidėjo ir verslininkai bei visuomenėje žinomi asmenys.

„Pirmoji akcija pranoko mūsų lūkesčius. Ji bus ne paskutinė. Sulaukėme susidomėjimo ir iš įmonių, todėl kitos sauskelnių rinkimo akcijos bus dar gausesnės“, – neabejojo akcijos koordinatorė Kristina Kučinskaitė-Grudienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius