Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 14

Kultūros ministro patarėjomis pradėjo dirbti Audronė Misikonienė ir Dalia Vencevičienė

Kultūros ministerijoje pirmadienį darbą pradėjo dvi ministro Šarūno Biručio patarėjos Audronė Misikonienė ir Dalia Vencevičienė, pranešė Kultūros ministerija.
Šarūnas Birutis
Šarūnas Birutis / BFL/K.Vanagas

A.Misikonienė yra kino, teatro ir muzikos vadybos specialistė, iki šiol vadovavusi viešosioms įstaigoms „Art Gate“, „Šv.Kristoforo kamerinio orkestro klubas“, festivaliams „Kristupo vasaros festivalis“ bei „Tarptautinis Piano.lt vasaros festivalis“. Ji ministrui patarinės kultūros politikos ir profesionalaus meno klausimais. 

A.Misikonienė yra baigusi Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, įgijusi kino, teatro ir muzikos vadybininkės specialybę, kėlusi kvalifikaciją Vienoje ir Sankt Peterburge.

Iki šiol buvusi radijo stoties „Laisvoji banga“ vyriausioji redaktorė ir žurnalistė D.Vencevičienė ministrui patarinės komunikacijos ir viešųjų ryšių klausimais. 

D.Vencevičienė yra baigusi Vilniaus universiteto (VU) žurnalistikos bakalauro ir VU Tarptautinio žinių ekonomikos ir žinių vadybos tarptautinės komunikacijos magistro studijas.

Praėjusią savaitę kultūros ministro patarėjos darbą pradėjo politikos sociologijos mokslų daktarė, politikos formavimo specialistė Erika Furman. Ji ministrui patars kultūros politikos formavimo ir kultūros politikos prioritetų biudžeto klausimais.

Kultūros ministro Š.Biručio komandoje taip pat dirba du viceministrai – socialdemokratas Faustas Latėnas ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovas Edvardas Trusevičius.

Anot pranešimo, tikimasi, kad artimiausiu metu bus paskirtas ir trečiasis viceministras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius