Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 18

Kuršių mariose gelbėjo ir vaikus, ir suaugusius

Ketvirtadienio popietę, kiek po 13 val., į Kuršių marias įkrito du vaikai.
Kuršių marios
Kuršių marios / 15min nuotr.

Pasak uostamiesčio ugniagesių, mažieji buriuotojai plaukė su jachta ir ši apvirto. Traukti iš vandens maždaug 10–12 metų berniukų atskubėjo kateris „Žaibas". Vaikai vandenyje atsidūrė kitapus Kruizinių laivų terminalo, netoli Smiltynės. Uosto atstovų teigimu, vaikai buriuoti mokėsi be priežiūros, tačiau vilkėjo liemenes.

Anot greitosios medicinos pagalbos stoties atstovų, vaikų gyvybei pavojus negresia, jie vandenyje tiesiog sušalo. Vaikai nuvežti į Klaipėdos vaikų ligoninę.

Dar viena gelbėjimo operacija vyko prieš pat vidurdienį. 11.50 val. uosto dispečerinė gavo pranešimą, kad ties Kiaulės nugara pagalbos prašo gumine valtimi plaukę 2 žmonės.
 
Jie negalėjo plaukti toliau, nes lūžo irklas. Nevaldoma guminė valtis vėjo buvo nešama į Kiaulės nugaros krantą. Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstas gelbėjimo kateris „Žaibas“, kurio įgula sėkmingai parplukdė guminę valtį į krantą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius