Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 02

Kyla Kauno pramogų ir sporto rūmai

Praėjusios savaitės pabaigoje Kauno miesto savivaldybės atstovai apžiūrėjo Kauno pramogų ir sporto rūmų statybų aikštelę, domėjosi jau atliktais statybų darbais.

Statybos darbus atliekančios įmonės UAB „Vėtrūna“ generalinio direktoriaus Juozo Valužio teigimu, statybos vyksta pagal numatytą grafiką. „Šiuo metu preliminariai baigta 8-9 proc. visų rūmų. Pabaigėme betonuoti arenos pamatus, treniruočių salę, kyla antras ir trečias aukštai“, – sakė J.Valužis.

„Šiandien patys įsitikinome, kad Kauno arenos statybos darbai vyksta pakankamai sparčiai ir kokybiškai“, – pažymėjo meras Andrius Kupčinskas.

Gegužę turėtų paaiškėti ir Kauno pramogų ir sporto rūmų operatorius. Šiuo metu rūmų valdymo koncesijos konkurso dokumentus įsigijo 6 įmonės. Savivaldybės administracijos direktoriaus Vyganto Gudėno teigimu, šiandien negalima įvardyti įmonių, kurios žada dalyvauti operatoriaus konkurse, tačiau susidomėjimas konkursu yra nemažas.

Iš viso šiais metais rūmų statyboms bus išleista apie 65 mln. Lt: 25 mln. Lt bus skirta iš ES paramos, 17 mln. Lt skirs Vyriausybė iš Investicinės programos lėšų, o dar 22 mln. Lt sudarys savivaldybės skolintos lėšos. Pagal pasirašytą statybų rangos sutartį Kauno pramogų ir sporto rūmus UAB „Vėtrūna“ įsipareigojo užbaigti iki 2010 metų rugsėjo 1 dienos.

Kauno pramogų ir sporto rūmų Nemuno saloje statybos rėmimo fonde jau surinkta 29 tūkst. 706 Lt. Primename, kad visi, norintys prisidėti savo įnašais, gali skambinti trumpaisiais telefonais: 1697 – 2 Lt, 1698 – 5 Lt, 1699 – 10 Lt, AB „Teo“ tinkle.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius