-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 23

L.Linkevičius britų ministrui žada prisidėti prie kovos su terorizmu

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius sako, kad Lietuva tęs bendradarbiavimą su Britanija ir tarptautine bendruomene kovojant su terorizmu.
Linas Linkevičius
Linas Linkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Smerkiame šį teroro aktą ir reiškiame solidarumą su Jungtinės Karalystės žmonėmis ir vyriausybe.

Tokią poziciją ministras išsakė reikšdamas užuojautą Jungtinės Karalystės užsienio reikalų sekretoriui Borisui Johnsonui dėl Mančesteryje per koncertą įvykdyto išpuolio.

„Smerkiame šį teroro aktą ir reiškiame solidarumą su Jungtinės Karalystės žmonėmis ir vyriausybe. Aktyviai tęsime bendradarbiavimą su Jungtine Karalyste ir tarptautine bendruomene kovojant su terorizmu. Stiprybės visiems nukentėjusiems nuo šio šiurpaus išpuolio“, – laiške rašo ministras L.Linkevičius.

Užsienio reikalų ministerija susisiekė su ambasada Jungtinėje Karalystėje dėl išpuolio Mančesteryje. Šiuo metu neturima duomenų, kad per išpuolį būtų nukentėję Lietuvos piliečiai, informavo ministerija.

Per JAV popmuzikos žvaigždės Arianos Grande koncertą antradienio naktį žuvo 22 žmonės. Britų pareigūnai įtaria, kad tai buvo teroristinis išpuolis.

Užuojautą antradienio rytą taip pat pareiškė prezidentė Dalia Grybauskaitė, premjeras Saulius Skvernelis ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius