Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 16

L.Linkevičius dalyvaus ES užsienio reikalų tarybos posėdyje Briuselyje

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius pirmadienį Briuselyje dalyvaus Europos Sąjungos (ES) Užsienio reikalų tarybos posėdyje. Jo darbotvarkėje numatyta aptarti Sirijos ir Artimųjų Rytų taikos proceso klausimus.
Linas Linkevičius
Linas Linkevičius / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Gruodžio 30 dieną Rusijos, Turkijos ir Irano pagalba sutarus dėl paliaubų tarp Sirijos vyriausybės ir opozicijos, ministrai aptars padėtį Sirijoje ir galimus tolesnius ES veiksmus siekiant karinio konflikto užbaigimo ir politinio proceso atnaujinimo pradžios, pranešė Užsienio reikalų ministerija.

Ministrai apsikeis nuomonėmis dėl Artimųjų Rytų taikos proceso perspektyvų po to, kai 2016 metų gruodžio 23 dieną Jungtinių Tautų Saugumo Taryba priėmė rezoliuciją dėl Izraelio nausėdijų.

Tą pačią dieną Lietuvos iniciatyva Briuselyje vyks Jungtinės Karalystės, Estijos, Danijos, Latvijos, Lietuvos, Suomijos ir Švedijos užsienio reikalų ministrų susitikimas, per jį bus aptarti saugumo Šiaurės ir Baltijos regione klausimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius