-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 08

L.Dinius koalicijos nesieja su A.Valinsko likimu

Skilusios Tautos prisikėlimo partijos (TPP) frakcijos, kuri ateityje turėtų vadintis „Viena Lietuva“, seniūnas Laimontas Dinius antradienį po susitikimo su Seimo pirmininku Arūnu Valinsku pareiškė, kad apie nepasitikėjimą A.Valinsku nekalbama.
Laimontas Dinius
Laimontas Dinius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Pokalbis iš esmės sukosi apie būsimą darbą, matymus, kaip būtų galima toliau dirbti, kokie būtų mūsų matymai. Mes juos paryškinsime, kalbant diplomatine kalba, ir akcentus sudėliosim artimiausiomis dienomis – rytoj, poryt. Tai nėra trumpo pokalbio rezultatas“, – po susitikimo sakė L.Dinius.

Anot jo, „bendro darbo baimės“ su Ąžuolo frakcija nėra, ir nors balsavime dėl nepasitikėjimo A.Valinsku partija balsuotų laisvai, jo likimas ar pašalinimas iš posto įtakos likimui koalicijoje neturėtų. „Tai tikrai nėra niekaip susiję su mūsų frakcijos sprendimais – A.Valinskas liks, ar neliks... Toks klausimas nebuvo iškilęs“, – tikino L.Dinius.

Tai tikrai nėra niekaip susiję su mūsų frakcijos sprendimais – A.Valinskas liks, ar neliks... Toks klausimas nebuvo iškilęs, – tikino L.Dinius.Anksčiau antradienį tai pačiai frakcijai priklausančio parlamentaro Sauliaus Stomos išsakytas mintis, esą A.Valinsko atstatydinimas yra svarbiausias likimo koalicijoje faktorius, jis komentuoti atsisakė. „Tai yra p. S.Stomos matymas, jo asmeninė nuomonė ir jis turi teisę turėti savo nuomonę. Frakcija turi kitą nuomonę“, – sakė L.Dinius.

Paklaustas, ar tai reiškia, jog dar oficialiai nesukurta „Vienos Lietuvos“ frakcija jau skyla į L.Diniaus ir S.Stomos grupes, parlamentaras atsakė, jog „S.Stoma yra vienas asmuo, jis nėra jokia grupė“.

A.Valinskas po susitikimo su žiniasklaida bendrauti nepanoro.

L.Dinius neatmetė, jog ateityje „Viena Lietuva“ frakcija galėtų susijungti su konservatorių-krikdemų frakcija.

Šiandien TPP frakcija (būsimoji „Viena Lietuva“) ketina susitikti su Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija. „Šiomis dienomis bus priimta labai daug, manau, sprendimų“, – sakė L.Dinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius