Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 26

Laimutė Stankūnaitė: ar vaikas turi augti su savo motina, ar įtariamojo žudiko šeimoje?

Sekmadienį TV3 laidoje „Savaitės komentarai“ Laimutė Stankūnaitė retoriškai klausė, ar vaikas turi augti su savo motina, ar įtariamojo žudiko šeimoje.
Laimutė Stankūnaitė
Laimutė Stankūnaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Aš esu vaiko mama. Pagal įstatymą niekuo nekaltinama ir nekalta. Šiuo atveju mano vaiko ir motinos interesai yra ginami įstatymo ir aš labai tikiuosi, kad teismas ir vadovausis įstatymu. Kaip žinoma, Lietuvoje esu kalta ne pagal įstatymą, o pagal kažkieno tai nuomonę. Klausimas būtų visiškai kitas – ar vaikas turi augti su savo motina, ar vaikas turi augti įtariamojo žudiko šeimoje?“ – TV3 laidai „Savaitės komentarai“ sakė L. Stankūnaitė.

Moteris teigė išgyvenanti dėl to, kad prezidentė ir visuomenė pamiršo, ką teko patirti jos mergaitei.

Kalbėdama laidojė, L.Stankūnaitė išreiške nuomonę, kad prieš jai atvykstant į Neringos Venckienės namus pabendrauti su dukra ir po apsilankymo, mergaitė  patiria psichologinį terorą.

„Mergaitė nori bendrauti, tiesiog ji yra pernelyg šiuo metu išgąsdinta ir paveikta. Aš važiavau, bendravau visais būdais. Ir į namus važiavau, ir „Skaipu“ bendravau, ir visaip kaip kitaip. Vyksta provokacijos: vieną kartą atvažiuoju – aš jau kaltinama hipnoze, antrąkart atvažiuoju – atrodo, aš jau pristatau kažkokios pasiklausymo įrangos“, – kalbėjo mergaitės mama.

Būtent dėl to, kad šios provokacijos traumuoja pačią mergaitę, L. Stankūnaitė ir vengia susitikimų su savo dukra N. Venckienės namuose.

L. Stankūnaitė teigė, kad nors ir nesijaučia saugi, bet, susigrąžinus mergaitę, neplanuoja išvykti iš Lietuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius