-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 04 14

Laimutės Stankūnaitės laiškas dukrai: „ Nebedaug liko Tau išgyventi didžiulį skausmą tuose namuose“

Dėl teisės auginti savo dukterį kovojanti Laimutė Stankūnaitė paskelbė laišką mergaitei, kuriame sako esanti įsitikinusi, kad nebedaug jai laiko liko leisti „tuose namuose“.
Laimutė Stankūnaitė
Laimutė Stankūnaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po to, kai nesėkmingai bandyta iš Kedžių namų paimti L.Stankūnaitės dukterį, motina su savo vaiku dar nebendravo. Ji buvo nusiuntusi dukteriai laišką, o vėliau gavo atsakymą. Šio turinys šokiravo L.Stankūnaitę.

Moters advokatas Gintaras Černiauskas pasakojo, kad nors laiškas surašytas mergaitės ranka, jo turinys kelia abejonių, ar prie to neprisidėjo suaugusieji. Advokato nuomone, laiškas rodo, kad vaikas ir toliau Kedžių namuose smarkiai veikiamas suaugusiųjų. G.Černiauskas sako, kad laiške L.Stankūnaitė įžvelgė ir grasinimų sau.

Vėliau buvo paviešintas ir šio laiško turinys.

Dabar L.Stankūnaitė portale stankunaite.lt paskelbė naują laišką savo dukrai:

„Labute Saulele,

Labute SAULELE, noriu Tau mažute pasakyti, kad aš VISIŠKAI ant TAVĘS  nepykstu ir labai labai Tave užjaučiu ir suprantu kaip Tau yra nelengva ir sunku gyventi tuose namuose, kaip esi spaudžiama daryti tai, ko Tavo širdelė iš tiesų nenori.

Aš  žinau, ANGELĖLI mano, žinau, kaip nelengva kalbėti Tavo artimųjų ilgus metus išmokintus ir nuolat girdimus blogus ir negražius žodelius apie Mane. Bet gana kalbėti apie liūdnus dalykus.

Mano GYVENIME, tu būk rami, pasitikėk manim, nebedaug liko Tau išgyventi didžiulį skausmą tuose namuose ir girdėti blogus, negražius žodelius apie tavo MAMYTĘ.

Žinok, kad Tavo Mamytė niekada, niekada nepasiduos!!! Dėl Tavęs mano SAULELE, nei sekundei, nei minutei nenuleisiu ranku! Su kiekviena diena  mano brangi dukryte vis stipriau ir stipriau MYLIU Tave, dėl Tavęs pereisiu ir vandenį ir ugnį, padarysiu viską kad būtum laiminga, kad Tavo skruostuose visada  spindėtų šypsena, akutėse žibėtų džiaugsmas, širdelėje  pulsuotų meilė!

BRANGI mano dukryte atmink ir visada žinok – gyvenime svarbiausia yra ŠEIMA, TU ir AŠ esame ŠEIMA, visada ja buvome ir būsime!

TAVO pasiilgusi ir mylinti MAMYTĖ“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius