Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 09 17

Laimutės Stankūnaitės tėvas už interviu paprašė 5000 Lt

Laimutės Stankūnaitės tėvas Stasys Stankūnas už interviu paprašė finansinio atlygio – šie pinigai neva būtų skirti jo dukrai įsitvirtinti užsienyje, skelbia LNK laida „Labas vakaras, Lietuva“.
Laimutės Stankūnaitės tėvai
Laimutės Stankūnaitės tėvai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

LNK televizijai jis sakė, kad už interviu pageidautų gauti 5000 litų, jeigu interviu kartu su juo duotų ir duktė – 10 000 litų. Vyro teigimu, L.Stankūnaitės finansinė padėtis šiuo metu yra nepavydėtina, jai reikia pinigų pradėti viską nuo nulio. 

S.Stankūnas sakė, kad visus turėtus pinigus jo duktė išleido advokatams. 

Tokie S.Stankūno pareiškimai nustebino policijos atstovus. Kriminalinės policijos biuro viršininko pavaduotojas Artūras Bazys teigė, kad  nuo to laiko, kai L.Stankūnaitė su dukra buvo paimtos į apsaugos programą, jų sąlygos buvo ir iki šiol yra geros. 

Premjeras Algirdas Butkevičius teigė, kad valstybės saugoma L.Stankūnaitė su dukterimi yra išvykusios iš Lietuvos, joms yra suteikta pagalba. Svetimoje valstybėje L.Stankūnaitė gyvens kita pavarde, dar Lietuvoje išmoko jai sukurtą naują biografiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius