-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 29

„Laisvė ir Teisingumas“ į prezidentus kels A.Paulausko kandidatūrą

Partija „Laisvė ir Teisingumas“ į prezidentus kitais metais vyksiančiuose rinkimuose kels savo laikinojo pirmininko Artūro Paulausko kandidatūrą.
Artūras Paulauskas
Artūras Paulauskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Tai antradienio vakarą vienbalsiai nusprendė partijos valdyba.

Kaip trečiadienį pranešė partija, „politinė ir teisinė Artūro Paulausko patirtis neabejotinai grąžintų stabilumą politinei Lietuvos sistemai, o valstybės gyvenimui – teisės viršenybę“.

Prezidento rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų gegužę, visuomenės apklausų duomenimis, juose yra ryškiausias favoritas yra dabartinis šalies vadovas Gitanas Nausėda.

Į populiariausiųjų trejetą taip pat patenka advokatas Ignas Vėgėlė, apie savo sprendimą paskelbsiantis vėliau trečiadienį, ir premjerė Ingrida Šimonytė, keliama valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionys demokratų partijos.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga būsimuose rinkimuose kelia buvusį sveikatos apsaugos ministrą, Seimo narį Aurelijų Verygą. Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ – buvusio krašto apsaugos viceministro ir NATO generalinio sekretoriaus pavaduotojo Giedrimo Jeglinsko kandidatūrą. Laisvės partija kelia buvusio Konstitucinio Teismo pirmininko Dainiaus Žalimo kandidatūrą.

Liberalų sąjūdis antradienio vakarą apsisprendė kandidato nekelti.

Kelsiantys savo kandidatūras rinkimuose pranešė ir buvęs kariuomenės vadas Valdas Tutkus, Kazlų Rūdos meras Mantas Varaška, riaušių prie Seimo byloje teisiamas Antanas Kandrotas, pravarde Celofanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius