Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 10

Laisvės partijos suvažiavime pasirodė riaušių prie Seimo byloje kaltinamas Antanas Kandrotas-Celofanas

Šeštadienį Vilniuje vyksta Laisvės partijos suvažiavimas. Į renginį susirinko ne tik bendrapartiečiai, koalicijos partnerių – Liberalų sąjūdžio ir konservatorių – atstovai, bet ir riaušių prie Seimo byloje kaltinamas Antanas Kandrotas, pravarde Celofanas.
Antanas Kandrotas
Antanas Kandrotas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Jis laidė nepagarbias replikas, filmavo renginį, tačiau netrukus pasišalino.

Už finansinius nusikaltimus nuteistas ir čia kalėjęs kaunietis po Aukščiausiojo Teismo sprendimo neseniai paleistas iš Marijampolės kalėjimo.

Lietuvos kalėjimų tarnyba pranešė neturi pagrindo toliau laikyti jįį įkalintą.

A.Kandrotas nelaisvėje išbuvo ilgiau nei metus – nuo pernai vasario 10 dienos – kuomet, vykdydama teismo sprendimą, policija namuose sulaikė nuteistąjį ir išgabeno atlikti bausmės. Tada A.Kandrotui teismas buvo skyręs realią vienų metų ir devynių mėnesių laisvės atėmimo bausmę.

A.Kandrotui kaltinimai yra pateikti ir kitose bylose –jo pavardė skambėjo ir byloje dėl 2021 metų rugpjūtį prie Seimo vykusių riaušių, šioje byloje jis yra tarp 87 kaltinamųjų.

Renginyje kalbėjusi Laisvės partijos vadovė Aušrinė Armonaitė teigė, kad šiuo metu vidaus politikoje nereikia chaoso ir nenuspėjamų mokesčių.

„Turime nustoti gąsdinti tik spėjusius aprimti žmones naujomis bėdomis. Ne chaosas vidaus politikoje ir nenuspėjami mokesčiai dabar reikalingi. Gyvenimas turi būti pilnavertis ir mes už tokį gyvenimą kovosime“, – šeštadienį Laisvės partijos suvažiavime kalbėjo ji.

Daugiau apie suvažiavimą skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius