-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 10 22

Laivų flotilę gausiausiai lankė moksleiviai

Šią savaitę Klaipėdos mokymo įstaigoms pažymint vaikų kultūros dienas skirtas tarptautiniams jūrininkų metams, Karinės jūrų pajėgos sudarė sąlygas moksleiviams apsilankyti Karo laivų flotilėje.  
Klaipėdiečiai sekmadienį kviečiami apsilankyti kariniuose laivuose.
Karinius laivus gausiausiai lankė moksleiviai. / LKJP nuotr.

Šių vaikų kultūros dienų metu Karo laivų flotilę aplankė daugiau kaip 270 įvairių  Klaipėdos mokyklų moksleivių ir juos lydinčių mokytojų.
 
Lankytojams buvo pristatytos Karinės jūrų pajėgos, jų užduotys, struktūra ir veikla bei sudarytos sąlygos aplankyti karinius laivus ir susipažinti su karo jūrininkų tarnyba.
 
Moksleiviai, kurių pagrindą sudarė 15-17 metų amžiaus jaunuoliai, labai domėjosi tarnybos Karinėse jūrų pajėgose galimybėmis ir džiaugėsi sudaryta galimybe pabendrauti su karo jūrininkais ir iš arti apžiūrėti karinius laivus.
 
Karinės jūrų pajėgos siekdamos vystyti bendradarbiavimą su visuomene, ugdyti krašto gynybos būtinumo suvokimą bei patriotinį auklėjimą jaunimo tarpe, bei siekdamos pritraukti besidominčių tarnyba Lietuvos kariuomenės Karinėse jūrų pajėgose jaunuolių dėmesį, iš anksto suderintu laiku sudaro sąlygas mokyklų moksleivių ekskursijoms apsilankyti Karinių jūrų pajėgų padaliniuose. Kasmet Karinių jūrų pajėgų padalinius aplanko apie 60 ekskursijų iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių.  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius