Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 13

„Latvijas tilti“ nesako, ar spės šiemet baigti estakadą, nors Vilniaus valdžia to tikisi

Vilniaus Geležinio Vilko gatvę nuo 2012-ųjų vasaros pabaigos su Lietuvos įmone „Kauno keliai“ rekonstruojančios latviško kapitalo bendrovės „Latvijas tilti“ atstovai nesutinka, kad estakados statybos darbai nepateisinamai ilgi.
Transporto spūstis Vilniuje
Transporto spūstis Vilniuje / BFL/Vyginto Skaraičio nuotr.

„Latvijas tilti“ atstovybės Lietuvoje vadovė Regina Barkauskienė tvirtino nustebusi dėl jos vadovaujamai bendrovei žeriamų kaltinimų.

„Laimėjome viešą konkursą, turime rangos sutartį, kurioje parašyta, kad visi darbai privalo būti baigti 2014 metų birželio 28 dieną, sutarties sąlygas vykdome. Ko dar iš mūsų norite?“ – dienraščiui „Lietuvos žinios“ teigė R.Barkauskienė.

„Latvijas tilti“ viena vadovių nepatvirtino sostinės savivaldybės išplatintų teiginių, iš kurio turinio galima spręsti, kad sostinės valdžia jau galbūt susitarė su rangovais, jog šie sostinės Geležinio Vilko gatvės atkarpoje tarp Vingio parko ir Verslo trikampio atliktų visus reikalingus darbus anksčiau, kad jau nuo rugsėjo eismo būtų galima neriboti.

Pasak dienraščio, R.Barkauskienė tylėjo paklausta, ar „Latvijas tilti“ baigs statyti estakadą iki jos pačios minėto 2014-ųjų birželio 28-osios termino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius