Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 22

Laukia koncertas-siurprizas su smuikininku P.Bermanu

Šį penktadienį Kauno miesto simfoninis orkestras, diriguojamas Modesto Pitrėno, koncertuos kartu su visame pasaulyje žymiu smuikininku iš Italijos Pavelu Bermanu.
 Kauno miesto simfoninis orkestras
Kauno miesto simfoninis orkestras

Koncerto programoje numatyta visa puokštė kūrinių: A.Malcio „Žaidimai pagal MocArtą“, H.Villa-Lobos „Simfonietta Nr. 1, B-dur“, J.Brahmso „Koncertas smuikui ir orkestrui D-dur, op. 77“.

Pavelas Bermanas 1997-2005 metais buvo Kauno kamerinio orkestro vyr. dirigentas. Jo pastangos ir kūrybiškumas sąlygojo šio kolektyvo meistriškumą ir brandą, daugelį sėkmingų pasirodymų Lietuvoje ir užsienio šalyse.

1970 metais gimęs garsių muzikų šeimoje, P. Bermanas baigė Maskvos P. Čaikovskio konservatoriją. 1987 metais tapo II premijos laureatu Paganini smuikininkų konkurse Italijos mieste Genujoje, o 1990-aisiais laimėjo I premiją bei aukso medalį tarptautiniame smuikininkų konkurse JAV, Indianapolyje.

1992-1993 metais P.Bermanas studijavo profesorės Dorothy DeLay klasėje Juilliardo mokykloje Niujorke. Smuikininkas sėkmingai koncertuoja prestižinėse pasaulio salėse. P.Bermano muzikinė veikla neapsiriboja vien tik koncertais Europoje, Azijoje, Šiaurės bei Pietų Amerikoje. Jis organizuoja tarptautinius kamerinės muzikos festivalius Romoje ir Milane.

Kauno miesto simfoninis orkestras, įkurtas 2005 metais, koncertuoja ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, kasmet dalyvauja įvairiuose tarptautiniuose festivaliuose, rengia koncertinius projektus, temines programas. Su kolektyvu mielai bendradarbiauja žymūs Lietuvos ir užsienio solistai bei dirigentai.

Koncerto Kauno valstybinėje filharmonijoje pradžia – penktadienį,18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius