-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 22

Lazdijų rajono valdžia savo darbus prašo įvertinti ir gyventojų

Lazdijų rajono savivaldybės administracija šią savaitę paskelbė gyventojų apklausą dėl gyvenimo kokybės gerėjimo Lazdijų rajono savivaldybės teritorijoje. Apklausos metu gyventojai prašomi įvertinti, kaip Lazdijų rajono savivaldybės vykdomi projektai, teikiamos viešosios paslaugos, gyventojų aptarnavimas atsispindi gerėjančiai gyvenimo kokybei. Apklausa anoniminė ir truks iki gegužės 6 dienos. Planuojama apklausti apie 400 respondentų.
Lazdijų rajono savivaldybės administracijos vyr. specialistas kokybės vadybai ir planavimui Gediminas Giedraitis
Lazdijų rajono savivaldybės administracijos vyr. specialistas kokybės vadybai ir planavimui Gediminas Giedraitis / Vilmos Danauskienės nuotr.

Apklausos anketą galima rasti Lazdijų rajono savivaldybės interneto svetainėje www.lazdijai.lt, taip pat vietos seniūnijose, savivaldybės administracijos skyriuose ir padaliniuose.

Dalyvauti apklausoje gali ne tik Lazdijų rajono gyventojai, bet ir visi, kurie yra susidūrę su Lazdijų rajono savivaldybės administracijos specialistų darbu, taip pat tie, kurie mato ir nori įvertinti paskutiniųjų dvejų metų pokyčius Lazdijų rajone.

„Surengti gyventojų apklausą, siekiant išsiaiškinti, ar gyventojai pastebi rajone vykstančius pokyčius bei kaip juos vertina, buvo numatyta Lazdijų rajono savivaldybės administracijos metinės veiklos planuose. Ši apklausa yra viena iš priemonių, įgyvendinant Lazdijų rajono savivaldybėje 2012 metų pabaigoje įdiegtą kokybės vadybos sistemą, atitinkančią ISO9001:2008 standarto reikalavimus“, – 15min.lt pirmadienį sakė Lazdijų rajono savivaldybės administracijos vyriausiasis specialistas kokybės vadybai ir planavimui Gediminas Giedraitis.

Minėta kokybės vadybos sistema apima Lazdijų rajono savivaldybės administracijoje įdiegtą „vieno langelio“ gyventojų aptarnavimo tvarką, naujos dokumentų valdymo sistemos bei įstaigų vidaus audito sistemos įdiegimą.

Pasak G.Giedraičio, gyventojų apklausos ir savivaldybės darbo vertinimai bus vykdomi periodiškai, o tokių apklausų rezultatai bus skelbiami viešai, kaip ir apklausų metu gautų pasiūlymų ir pastabų įgyvendinimo rezultatai.

Lazdijų rajono savivaldybėje gyventojai taip pat gali pareikšti savo nuomonę, pastabas ar pasiūlymus ir visa parą savivaldybės administracijoje veikiančią nemokama telefonine informavimo linija, skambindami telefonu Nr. 8 800 77 475.

„Gyvenimo kokybės vertinimas priklauso nuo daugelio veiksnių – infrastruktūros, investicinių projektų, švietimo, kultūros, komunalinių paslaugų teikimo, taip pat ir nuo viešosios nuomonės formavimo apie Lazdijų rajoną žiniasklaidoje“, – sakė Lazdijų rajono savivaldybės administracijos atstovas G.Giedraitis.

Pašnekovas neslėpė, kad iš vykdomos apklausos respondentų tikisi palankaus įvertinimo: „Pokyčiai ženklūs, ir tik nenorintys pamatyti nepamatys, kiek savivaldybė deda pastangų gyvenimo kokybės gerinimui Lazdijų rajone“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius