Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 11

Lenkai skelbia, kad žymaus onkologo kūnas rastas prie Klaipėdos, bet Lietuvos pareigūnai nieko nežino

Lenkų portalas Wyborcza.pl praneša apie atrastą nuo pernai spalio ieškoto žinomo onkologo Michalo Kąkolo kūną. Teigiama, kad šią savaitę vyriškio kūnas buvo rastas prie Klaipėdos. Tuo metu Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai teigė šiemet jokio skenduolio neradę.
Michalas Kąkolas
Michalas Kąkolas / Lenkijos policijos nuotr.

Penktadienį naujienų portalas Wyborcza.pl pranešė, kad rastas nuo spalio ieškoto mediko kūnas. Apie dingusį onkologą M.Kąkolą buvo informuotas Interpolas.

Lenkų žurnalistus pasiekė žinia, kad mediko kūnas rastas Lietuvoje, Klaipėdoje. Kaip patvirtino Gdansko regiono pareigūnai, Lietuvos policija apie rastą kūną informavo vasario 8-ąją.

Mirusiojo tapatybę esą jau patvirtino DNR tyrimas. Taip pat teigiama, kad ant vyriškio kūno smurto žymių nefiksuota.

46-erių mediko iš Sopoto buvo ieškoma nuo praėjusių metų spalio 16-osios. Paskutinė vieta, kur galėjo būti vyriškis, – paplūdimyje prie Gdansko.

Žurnalistai atskleidė, kad dingimo dieną medikas galėjo būti apsvaigęs nuo alkoholio, nes po paplūdimį vaikščiojo po vakarėlio. Mediko ieškojo gausios pajėgos, paplūdimį apžiūrėjo ir narai.

M.Kąkolas dirbo Gdansko vėžio centre, priklausė Lenkijos onkochirurgų draugijai, Lenkijos onkologų draugijai bei Lenkijos chirurgų draugijai.

Tuo metu Klaipėdos policijos komisariatas teigė neturintys žinių apie galimai rastą vyriškio kūną pajūryje. Kaip 15min patvirtino Klaipėdos apskrities VPK atstovė Andromeda Grauslienė, žinių apie jūros išmestą kūną šiemet apskritai nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius