-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 04

Lenkijos premjeras tikisi, kad šalių tarpusavio santykiai bus švelnesni nei krepšinio varžybos

Visą Lietuvą apėmusi krepšinio karštinė sekmadienį neaplenkė ir Lietuvos bei Lenkijos premjerų susitikimo – Andrius Kubilius kvietė kolegą Donaldą Tuską vykti kartu stebėti krepšinio rungtynių, o dėl darbotvarkės planų to atsisakęs Lenkijos Vyriausybės vadovas pasveikino su Lietuvos krepšininkų pergale Europos vyrų krepšinio čempionate.
Donaldas Tuskas Vilniuje
Donaldas Tuskas Vilniuje / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Abu premjerai taip pat šnektelėjo su Sopoto krepšinio klubą treniruojančiu Tomu Pačėsu, kurio ekipa Palangoje įsikūrusi tame pat viešbutyje, kur įvyko premjerų susitikimas.

„Pasiūliau premjerui skristi į Panevėžį pažiūrėti Lenkijos ir Turkijos rungtynių, nes Lietuva gyvena tik krepšiniu, bet premjeras pasakė, kad jo darbotvarkė neleidžia to padaryti“, – žurnalistams po susitikimo sakė A.Kubilius.

Bet net ir neįkalbėjus Lenkijos premjero A.Kubiliaus diena bus pilna krepšinio – jis ketina dvi rungtynes sekmadienį stebėti su viešinčiu Gruzijos ministru pirmininku Nikolazu Gilauriu.

D.Tuskas spaudos konferencijoje nepamiršo pasveikinti Lietuvos su pergale šią savaitę prieš Lenkijos vyrų krepšinio rinktinę. „Su kiek didesniu skausmu sveikinu, kad Lietuvos komanda laimėjo, nes tai buvo mūsų komandos nenaudai. Bet sporte principai kietesni. Manau, kad visuose kituose reikaluose būsime labiau švelnūs“, – bendroje spaudos konferencijoje sakė Lenkijos premjeras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius