Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 03

Lentvaryje sustojęs traukinys suveikė kaip žadintuvas: „Pažadino miestą, jame užgeso šviesa“

Iš sostinės į uostamiestį ankstų pirmadienio rytą judėjęs traukinys dėl techninių nesklandumų buvo sustabdytas Lentvario gyvenvietėje. Problema, kurią teko išspręsti – nevaldomas garsinio signalo veikimas. Apie geležininkelininkų problemą, tiesiogine to žodžio prasme, išgirdo daugelis tuo metu dar miegojusių lentvariečių.
Keleivinio traukinio akimirka
Asociatyvi iliustracija: keleivinis traukinys / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Lentvaryje apie 6.15 val. sugedo traukinys su keleiviais. Stovėjo mažiausiai 20 minučių su įjungtu signalu. Pažadino visą miestą! Vėliau jame dar užgeso šviesa...“, – tokiais pastarojo ryto įspūdžiais anonimiškai pasidalijo vienas 15min skaitytojas, pasidalijęs filmuota medžiaga.

Kokia Lentvaryje buvo susiklosčiusi nestandartinė situacija, 15min informavo bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ (LG) Komunikacijos departamentas.

„Traukiniui, vykstančiam Vilnius–Klaipėda maršrutu, dėl garsinio signalo sutrikimo, teko laikinai sustoti Lentvaryje. Atsižvelgiant į įmones vidines tvarkas ir į saugumą, traukinys tęsė kelionę tik tuomet, kai šis sutrikimas buvo išspręstas. Šiuo traukiniu vyko apie 20 keleivių, jie buvo informuoti dėl neplanuoto užlaikymo“, – papasakojo LG atstovė Justina Molytė.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Keleivinio traukinio valdymo įrenginiai
Arno Strumilos / 15min nuotr./Keleivinio traukinio valdymo įrenginiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius