-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 18

Liberalų kandidatas į merus Varėnos rajone – parlamentaras Algis Kašėta

Artėjančiuose savivaldos rinkimuose į Varėnos rajono savivaldybės mero postą kandidatuos Seimo narys Algis Kašėta.
Algis Kašėta
Algis Kašėta / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nusprendžiau kandidatuoti į Varėnos rajono merus, nes manęs netenkina dabar savivaldybėje susiklosčiusi padėtis, kai vietos valdžios atstovai ignoruoja krašto bendruomenes, priima sprendimus nesitariant į neįsiklausant į gyventojų nuomonę. Kadangi gerai žinau vietos žmonių poreikius, manau, kad būdamas meru galėčiau įnešti būtinų permainų“, – sako būsimas kandidatas į Varėnos rajono merus A. Kašėta.

Liberalo prioritetai bus naujų darbo vietų kūrimas rajone, kurio tris ketvirtadalius sudaro kaimiškų vietovių gyventojai.

„Džiaugiamės, kad Varėnos krašto gyventojai į merus galės pasirinkti politiką, kuriuo pasitiki ir kurį ilgus metus rinko Seimo nariu. Neabejoju, kad A. Kašėtos patirtis ir išmanymas tikrai pravers Varėnoje“, – sako Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis.

51 metų A. Kašėta Seimo nario pareigas eina nuo 1996 metų – Varėnos – Eišiškių rinkimų apygardoje jis buvo išrinktas į Seimą penkis kartus iš eilės.

Nuo 2008 m. lapkričio iki 2011 m. birželio liberalas ėjo Seimo vicepirmininko pareigas. A. Kašėta yra ilgametis Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto narys, šiame komitete parlamentaras be pertraukų dirba nuo 1996 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius