Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 22

Liberalų sąjūdis vidaus reikalų ministro portfelio nenori

Liberalų sąjūdis nesieks persiderėti dėl koalicijos sutarties tam, kad galėtų pretenduoti į netrukus atsilaisvinsiantį vidaus reikalų ministro portfelį. Pasak Liberalų sąjūdžio pirmininko Eligijaus Masiulio, šis postas neabejotinai priklauso Liberalų ir centro sąjungai (LiCS).
valdininkai
Valdininkai / Redo Vilimo/BFL nuotr.

„Mes frakcijoje net nesvarstėme tokios klausimo. Man atrodo, kad yra labai aišku, kad delegavimo teisė vidaus reikalų ministro priklauso LiCS ir mes tikrai nekvestionuojame tokios teisės“, – sakė E.Masiulis.

Pasak jo, liberalsąjūdiečiai neskaičiuoja, kiek ministrų postų jiems galėtų priklausyti tiksliai atsižvelgiant į frakcijos narių skaičių.

„Frakcijos narių skaičius yra toks nuolat bekintantis dalykas, kad jeigu mes kiekvieną kartą pasikeitus narių skaičiui imtume svarstyti koalicijos sutartį, tai mes visus 4 metus daugiau nieko nedarytume, tik svarstytume koalicijos sutartį“, – šypsojosi E.Masiulis.

Anot jo, jei dabar būtų pradėtos diskusijos dėl vidaus reikalų ministro posto perleidimo kitai frakcijai, tai sukeltų dar didesnę įtampą koalicijoje.

Tuo tarpu premjeras Andrius Kubilius ketvirtadienį ryte neatmetė, kad koalicijos sutartis gali būti peržiūrėta ir ministrų portfeliai paskirstyti kitaip, nei yra suderėta.

Tiesa, antradienį Liberalų sąjūdis jau perėmė vieną liberalcentristų deleguotą ministrą: kultūros ministras Arūnas Gelūnas nuo šiol atstovauja libersąjūdiečiams. Toks jo sprendimas papiktino LiCS.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius