Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 02 04

Lietuvis „Vikingų loto“ laimėjo 307 tūkst. eurų

Vasario 3-iosios vakaro loterijos „Vikingų loto“ žaidimas nuo šiol vienam lietuviui bus tikrai įsimintinas. Žaidėjas iš Vilniaus, bilietą pirkęs internetu, kartu su dviem norvegais pasidalino didįjį prizą – kiekvienam iš jų atiteko daugiau nei po 307 tūkst. eurų
„Vikingų loto“
„Vikingų loto“

Trečiadienį „Vikingų loto“ prizai siekė solidžias sumas: Auksinis prizas, skirtas tik Lietuvai, – 540 tūkst. eurų, Aukso puodas – 12 mln. eurų, o Didysis prizas – daugiau nei 921 tūkst. eurų.

Pastarąjį ir pasidalino trys žaidėjai: lietuvis ir du norvegai. Laimingąjį bilietą žaidėjas iš Vilniaus pirko internetu 18.25 val., likus pusvalandžiui iki tiražo uždarymo. Centrinė loterijos būstinė Vilniuje laukia 307 tūkst. eurų laimėtojo.

Tarptautinis „Vikingų loto“ žaidimas vyksta aštuoniose šalyse, Lietuvoje jis gyvuoja jau penkerius metus, o vasario mėnesį mini savo gimtadienį. Per šiuos metus Lietuvoje iš viso užregistruota daugiau nei 4 milijonai laimėtojų, o laimėta daugiau nei 31 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius