Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 12

Lietuvoje – garbės konsulo Japonijoje vadovaujama delegacija

Ketvirtadienį į Lietuvą tiesioginiu reisu iš Japonijos atvyksta Lietuvos generalinio garbės konsulo Shigehiro Komaru (Šigehiro Komaro) vadovauja delegacija.
Šarūnas Mažeika nuotr.
Šarūnas Mažeika nuotr.
Temos: 1 Japonija

Joje – beveik 200 žmonių, daugiausia Sh. Komaru vadovaujamos logistikos įmonės „Fukuyama transporting“ darbuotojai ir vairuotojai su šeimomis, pranešė Japonijos ambasada Lietuvoje.

Nuo pernai lapkričio tai trečiasis tiesioginis skrydis iš Japonijos į Lietuvą, organizuotas Sh. Komaru.

Japonų delegacija susitiks su Lietuvos valdžios atstovais, aplankys logistikos įmonę „Hoptrans“, su kuria „Fukuyama transporting“ palaiko verslo ryšius, kitus verslo atstovus, kalbės apie tolesnio bendradarbiavimo skatinimą.

Taip pat delegacija apsilankys Čijunės Sugiharos namuose Kaune. Šiemet liepą Sh. Komaru šiam muziejui paaukojo 10 tūkst. eurų.

Penktadienį Vytauto Didžiojo universitete garbės konsulas ir „Fukuyama transporting“ įmonės „Komaru transporto fondas“ surengs kasmetinį japonų kalbos konkursą, skirtą paskatinti mainus tarp Hirošimos ir Vytauto Didžiojo universitetų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius