Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 12

Lietuvos ambasadorei Kinijoje įteiktas Metų spaudos žmogaus apdovanojimas

Lietuvos ambasadorei Kinijoje Linai Antanavičienei ir dar keliems užsienio šalių diplomatinių atstovybių Pekine vadovams kovo 9 dieną periodinio Kinijos žurnalo „Vietos ir užsienio naujienos“ 11-ųjų veiklos metinių minėjimo metu įteiktas metų spaudos žmogaus apdovanojimas.
Lina Antanavičienė
Lina Antanavičienė / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Ambasadorius Kinija

Iškilmingame renginyje pabrėžtas vos prieš metus darbą Kinijoje pradėjusios L.Antanavičienės iniciatyvumas pristatant Lietuvą Kinijoje ir Kiniją Lietuvoje, jos vadovaujamos ambasados aktyvus darbas organizuojant įvairius renginius, intensyvus bendradarbiavimas su Kinijos universitetais, draugiškų ryšių su šios šalies visuomenės informavimo priemonėmis, įskaitant žurnalą „Vietos ir užsienio naujienos“, palaikymas.

„Vietos ir užsienio naujienos“ priklauso korporacijai „Vietos ir užsienio naujienų spauda“, kurios pagrindinis biuras yra Honkonge. Šiuo metu korporacija turi daugiau kaip 20 filialų ir šimtus reporterių įvairiose pasaulio šalyse. Žurnalas „Vietos ir užsienio naujienos“ pateikia ir analizuoja tarptautines naujienas bei aktualijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius