-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 08

Lina Karbauskienė: „Mūsų šeimai viskas yra gerai“

Viešumos vengianti Ramūno Karbauskio žmona Lina Karbauskienė, duodama išskirtinį interviu žurnalui „Žmonės“, išsklaidė gandus, kad ji ir jos vyras, pastaruoju metu į skandalus patekęs Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderis, gyvena du atskirus gyvenimus. Ji tvirtino, kad Karbauskių šeima stipri. „Mūsų šeimai viskas yra gerai“, – sakė Ispanijoje gyvenanti L.Karbauskienė.
Lina Karbauskienė
Lina Karbauskienė / B.I.G. Cycling nuotr.

Lietuvoje netylant kalboms apie R.Karbauskio šeimą, L.Karbauskienė pagaliau ryžosi praskleisti tylos uždangą ir papasakoti, kaip ir kuo šiuo metu gyvena.

Ispanijoje gyvenanti ir dirbanti L.Karbauskienė tikino stebinti situaciją Lietuvoje, internetu žiūrinti televizijos laidas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūnas Karbauskis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūnas Karbauskis

L.Karbauskienė didžiuojasi, kad skandalo dėl ryšių su pavaduotoja partijoje Greta Kildišiene ištiktas jos vyras nebandė prisidengti šeima ir šauktis žmonos pagalbos.

„Šito klausydamasi viduje šypsausi: taip, mes tokie esame. Ramūnas gina šeimą, iki šiol nė vienu momentu ja neprisidengė. Net per tą pastarųjų savaičių skandalą, kuris ilgai buvo eskaluojamas pirmuosiuose puslapiuose, jis neprisidengė manimi. O juk būtų buvę labai paprasta – vos kas nors įtaria kokią nors simpatiją partijos narei ar Seimo kolegei, jis parodo pirštu: štai mano žmona, štai mano šeima, jie yra šalia manęs!..“ – teigė žurnalui „Žmonės“ L.Karbauskienė ir tikino išgirdusi iš vyro, kad svarbiausia jam jos palaikymas, o su visu kitu jis susitvarkys.

Paklausta apie G.Kildišienę, L.Karbauskienė sakė jos nepažįstanti ir nemananti, kad joms reikėtų susipažinti. Ji tikino nekreipianti dėmesio į apkalbas.

15min šaltinių žiniomis, Karbauskiai, nors jų pomėgiai ir interesai labai skirtingi – L.Karbauskienė itin mėgsta dviračių sportą ir dažnai dalyvauja varžybose, o R.Karbauskis daug laiko skiria savo gimtųjų Naisių puoselėjimui, – nemažai laiko praleidžia kartu. R.Karbauskis dažniausiai kas pora savaičių apsilanko Ispanijoje, kur šeima turi du namus. Tiesa, vienas jų jau senokai parduodamas. Ispanijoje studijuoja ir jaunesnysis Karbauskių sūnus.

Karbauskiai kartu praleido ir žiemos šventes. Dažnai Lietuvoje apsilanko ir L.Karbauskienė, tačiau parvykusi į Lietuvą ji niekuomet su vyru nedalyvauja viešuose renginiuose.

15min.lt nuotr./Greta Kildišienė atsisakė Seimo nario mandato
15min.lt nuotr./Greta Kildišienė atsisakė Seimo nario mandato

Abejonių, ar R.Karbauskis, daug kalbantis apie šeimos vertybes, iš tiesų jas puoselėja, kilo po to, kai paaiškėjo, kad jo pavaduotoja partijoje G.Kildišienė važinėja iš R.Karbauskio valdomo „Agrokoncerno“ išnuomotu automobiliu. 2015 m. nupirkęs šį automobilį koncernas jį iš karto išnuomojo G.Kildišienės motinai. Šių metų pradžioje kilus skandalui automobilio nuomos sutartis buvo nutraukta.

R.Karbauskis trečiadienį pagaliau pripažino, kad G.Kildišienė kreipėsi į jį pagalbos dėl automobilio ir jis jai padėjo.

G.Kildišienė pasitraukė iš Seimo, kai paaiškėjo, kad jaunystėje ji buvo pasisavinusi bendrovės, kurioje tuomet dirbo, pinigus. Byla jai nebuvo iškelta, nes ji pinigus grąžino. G.Kildišienė suspendavo savo pareigas partijoje, tačiau R.Karbauskis neatmeta, kad jos politinė karjera gali būti atgaivinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius