-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 03

„Linavoje“ – nesutarimai

Lietuvos transporto verslo atstovus vienijančioje asociacijoje „Linava“ kunkuliuoja aistros: kritikos strėlės lekia į dabartinę vadovybę, į procesus įsitraukia ir teismai, neįvyko ir asociacijos kongresas, kuriame renkamas prezidentas bei prezidiumas.
Lietuvos vežėjų asociacijos „Linava“ prezidentas Algimantas Kondrusevičius
Lietuvos vežėjų asociacijos „Linava“ prezidentas Algimantas Kondrusevičius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 „Linava“

Nuogąstaujama, kad kai kuriems iš jų dėl šių problemų gali tekti skelbti bankrotą, rašo „Verslo žinios“.

Kelios įmonės jau kreipėsi į teismą, kad kovo 25 dieną vykusio asociacijos „Linava“ Vilniaus regiono vežėjų susirinkimo sprendimai būtų pripažinti negaliojančiais.

Kovą vykusiame susirinkime kaip kandidatas į prezidento postą deleguotas ir dabartinis ilgametis asociacijos vadovas Algimantas Kondrusevičius, taip pat jis tapo kandidatu į prezidiumą. Tačiau susirinkimo rezultatai tenkino ne visus, mat A.Kondrusevičius 27 balsus gavo pagal įgaliojimus, įžvelgta pažeidimų.

Teismas pritaikė laikinąsias apsaugos priemones ir sustabdė nutarimų vykdymą, todėl gegužės 28 dieną turėjęs įvykti „Linavos“ kongresas, kuriame buvo numatyta išrinkti naujus vadovus, atidėtas.

A.Kondrusevičius nurodė, kad skundžiasi tie, kuriems regioninio susirinkimo balsavimo rezultatai buvo nepalankūs ir jie netapo kandidatais.

„Yra pora vežėjų, kurie nepatenkinti regioninių rinkimų rezultatais, juos apskundė, ir viskas“, – sakė A.Kondrusevičius.

Tačiau kai kurie asociacijos nariai mąsto kitaip – dabartinė vadovybė kalta dėl sudėtingos asociacijos įmonės „Linavos servisas“ padėties, skolų, kurias turi grąžinti dabartinio prezidiumo narių įmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius