Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 23

Žinia Naujuosius metus teatruose norintiems sutikti panevėžiečiams – kai kur bilietų nebėra

Bilietų nebėra. Tokio atsakymo sulaukia panevėžiečiai ir miesto svečiai, nusprendę Naujųjų metų išvakarėse apsilankyti teatre. Tiems, kas nepasirūpino bilietais anksčiau, Naujuosius teks sutikti draugų kompanijoje ar namuose, mat į daugumą kultūros įstaigų patekti jau nebepavyks.
Juozo Miltinio dramos teatras
Juozo Miltinio dramos teatras / Vytauto Valentinavičiaus nuotr.

Garsiausias Panevėžyje Juozo Miltinio dramos teatras siūlė Naujųjų metų vakarą praleisti stebint režisieriaus Mariaus Meilūno spektaklį „Devynbėdžiai“. Didžiojoje salėje vyksiantis dviejų dalių muzikinis spektaklis truks 2.30 val., tačiau jį pamatyti pavyks tik tiems, kurie bilietus įsigijo anksčiau.

Vėluojantiems žiūrovams nieko pasiūlyti nebegali ir Panevėžio Muzikinis teatras. Jame Naujųjų metų vakarą vyks Šventinis Muzikinio teatro orkestro ir solistų koncertas „Palydint senuosius“. Bilietai į šią svajingą, nuotaikingą ir pilną gerų emocijų programą kainavo 70 litų, tačiau šiuo metu skelbiama, kad laisvų vietų salėje jau nėra.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Spektaklio akimirkos
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Spektaklio akimirkos

Paskutinę galimybę praleisti Naujųjų metų vakarą teatre siūlo Panevėžio teatras „Menas“. Įstaigos repertuare rašoma, kad gruodžio 31-ą dieną, 18 val. teatre vyks režisieriaus Vytauto Kaniušonio spektaklis „Mano žmonos vardas Morisas“. Į šį spektaklį bilietų dar yra, o jų kaina siekia 40 litų.

Pirmą kartą Naujuosius metus sutikti kviečia „Cido Arena“. Čia organizuojama trijų dalių šventė.

Šiemet nevažiuokite nei į Paryžių, nei į Prahą ar Berlyną sutikti Naujųjų metų. Nevykite netgi į Kauną.

„Šiemet nevažiuokite nei į Paryžių, nei į Prahą ar Berlyną sutikti Naujųjų metų. Nevykite netgi į Kauną, kur daugelį metų tradiciškai sutikti Naujuosius metus miesto elitas renkasi į legendinę Kauno halę. Nes nebereikia niekur vykti. Pirmą kartą Panevėžio miesto istorijoje Naujųjų metų sutikimo šventė vyks „Cido“ arenoje“, – skelbia renginio organizatoriai.

Gruodžio 31-ąją, nuo 21 val. iki pat vidurnakčio visi apsilankę „Cido“ arenoje taps trijų dalių šventinio renginio dalyviais. Pirmoje dalyje pasirodys maestro Vilhelmas Čepinskis ir jo vadovaujamas kamerinis orkestras. Orkestrui akompanuojant, panevėžiečius pradžiugins Eduardas Kaniava bei Vaida Genytė.

Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Panevėžio miestas turi puikią areną, tačiau neturi tinkamų viešbučių.
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./„Cido“ arena

Antroji dalis – daugiau skirta populiariosios muzikos gerbėjams. Joje liesis taip pat pamėgtos ir gerai žinomos, šlageriais tapusios dainos, kurias atliks aukščiausio lygio profesionalai Ovidijus Vyšniauskas ir Vytautas Šiškauskas. Šį šventinį renginį ves vienas garsiausių šalyje humoro meistrų Artūras Orlauskas.

Trečioji renginio dalis originali tuo, jog visus arenoje esančius lankytojus organizatoriai pakvies išeiti į arenos prieigas, kur bus paruoštas specialiai renginio žiūrovams sukurtas muzikos ir fejerverkų šou.

Bilietų kainos į šį renginį svyruoja nuo 49 iki 109 litų asmeniui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius