Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 10

Londono lietuvių Sičio klubui vadovaus advokatė Raminta Dereškevičiūtė

Londono lietuvių Sičio klubas turi naują prezidentę – šiame mieste įsikūrusios tarptautinės advokatų kontoros advokatę Ramintą Dereškevičiūtę.
Raminta Dereškevičiūtė
Raminta Dereškevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Ji buvo išrinkta šią savaitę vykusioje klubo metinėje konferencijoje. Kartu buvo aptarta klubo veikla 2012-aisiais, apžvelgti pasiekimai nuo įsikūrimo prieš šešerius metus, pristatyta ateities vizija, rašoma pranešime spaudai.

Ligšiolinis prezidentas Daumantas Mockus, dirbantis Kanados karališkajame banke, pažymėjo: „Šiais metais klubas įvykdė keletą svarbių uždavinių. Narių skaičius padidėjo iki to, kuris buvo prieš finansų krizę, surengėme tarptautinėje spaudoje nuskambėjusius debatus apie Europos Komisijos siūlomą finansinių sandorių mokestį, parėmėme Vilniaus motinos ir vaiko globos namus, pasirašėme bendradarbiavimo susitarimą su agentūra „Investuok Lietuvoje“. Tikiuosi, ir kitais metais Sičio klubas sėkmingai žengs į priekį, o Londone dirbantys aukštos kvalifikacijos specialistai toliau garsins Lietuvą savo pasiekimais.“

Prezidentės vairą perėmusi R.Dereškevičiūtė teigė esanti pasiruošusi tęsti ir remti klubo veiklą, kuri apima sėkmingai gyvuojančią mentorystės programa „LT Big Brother“, paramos ir labdaros akcijas, bendradarbiavimo su Lietuva iniciatyvas. Kartu ji pristatė naują klubo programą „LCLC paskaitos“, kuri skatins Sityje dirbančius klubo narius bendradarbiauti su universitetais Lietuvoje, kvies klubo narius vesti paskaitas Lietuvos studentams specializuotomis temomis.

Ambasados Londone ministras patarėjas Sigitas Mitkus džiaugėsi, kad klubas palaiko glaudžius santykius su ambasada ir organizacijomis Lietuvoje. Pasak jo, klubo parama ir narių įsitraukimas bus itin svarbus Lietuvai pirmininkaujant Europos Sąjungoje nuo kitų metų liepos.

Asmeninio albumo nuotr./Daumantas Mockus ir Raminta Dereakevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Daumantas Mockus ir Raminta Dereškevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Sičio klubo nariai
Asmeninio albumo nuotr./Sičio klubo nariai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius