Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 21

LSDP pirmininko postą paliekantis A.Butkevičius ragina partiją didesnį dėmesį skirti komunikacijai

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininko postą netrukus paliksiantis ekspremjeras Algirdas Butkevičius sako, kad nauja partijos vadovybė didelį dėmesį turėtų skirti komunikacijai su rinkėjais.
Algirdas Butkevičius
Algirdas Butkevičius / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Naujajai vadovybei reikės dar didesnį dėmesį skirti tam, kad LSDP informacinis srautas maksimaliai pasklistų visuomenėje, pasiektų didžiumą jos narių. Suprantu, kaip tai nelengva padaryti, kai viešoji erdvė yra veikiama komercinių interesų veikiamos žiniasklaidos, kai vykdomos užsakomosios viešųjų ryšių kampanijos, kai nutekinamos pažymos ir jų arba informacijos apie jas pagrindu formuojama visuomenės nuomonė ir daromi politiniai sprendimai. Tokiomis sąlygomis prasimušti prie konkretaus žmogaus yra labai nelengva“, - partijos tarybos posėdyje Seime penktadienio vakarą kalbėjo A.Butkevičius.

Savo patarimus A.Butkevičius penktadienio vakarą dėstė partijos tarybos posėdyje Seime. Į posėdį socialdemokratai susirinko negausiai - jų atvyko kiek per šimtą, tai yra mažiau, nei reikia kvorumui (iš viso taryboje yra 250 narių).

„Negalime būti bebalsiai šioje besiformuojančioje įtarumo ir baimės aplinkoje“, - apie būtinybę komunikuoti su rinkėjais kalbėjo A.Butkevičius.

Po aštuonerių metų partijos pirmininko poste, kurį gegužės pradžioje vyksiančiame partijos suvažiavime jis užleis naujam vadovui, A.Butkevičius taip pat pabrėžė dalykinių diskusijų partijos viduje svarbą.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Gintautas Paluckas, Algirdas Butkevičius, Arvydas Domanskis ir Mindaugas Sinkevičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Gintautas Paluckas, Algirdas Butkevičius, Arvydas Domanskis ir Mindaugas Sinkevičius

„Čia įmanomi patys įvairiausi formatai, ypač įvertinant tai, kad LSDP išgyvena kartų kaitą – svarbiausia, kad visa tai vestų ne prie konfrontacijos bei nesveikos konkurencijos, o prie stipresnės motyvacijos dalyvauti partinėje veikloje“, - sakė politikas.

Naujasis LSDP pirmininkas darbą pradės gegužės 6 dieną per partijos suvažiavimą. Šiuo metu vyksta tiesioginių partijos pirmininko rinkimų antrasis turas, jame varžosi Vilniaus vicemeras Gintautas Paluckas ir ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius.

A.Butkevičius sprendimą nesiekti perrinkimo aiškino partijos nesėkme rudenį vykusiuose Seimo rinkimuose. LSDP per šiuos rinkimus gavo 17 mandatų iš 141 ir liko treti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius