Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 11

LVŽS kandidatas L.Kanapienis nusprendė nebedalyvauti rinkimuose į Seimą

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) kandidatas į Seimą Širvintų – Molėtų vienmandatėje apygardoje Liudas Kanapienis nusprendė trauktis iš partijos sąrašo ir nebedalyvauti Seimo rinkimuose, ketvirtadienį pranešė LVŽS.
Liudas Kanapienis
Liudas Kanapienis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Žinau, kad esu teisus ir nesu padaręs nieko blogo ar neteisėto, tačiau taip pat suvokiu, kad viešojoje erdvėje paskelbti mano komentarai daliai žmonių galėjo būti nepriimtini ar sukelti neigiamų emocijų. Dėl to norėčiau visų nuoširdžiai atsiprašyti ir pasakyti, jog traukiuosi iš rinkimų“, – sako L.Kanapienis.

Ketvirtadienį naujienų portalas delfi.lt pranešė, kad L.Kanapienis siekia, jog Labanoro regioniniame parke jam būtų leista pradėti statybas toje vietoje, kur jos draudžiamos. Komentuodamas šią situaciją portalui kandidatas į Seimą teigė, kad galvoja emigruoti, nes jo apygardoje esą iškelti stiprūs kandidatai.

„Valstiečių“ išplatintame pranešime L.Kanapienis tvirtina, kad šie komentarai buvo ištraukti iš konteksto.

Jis teigia iš rinkimų pasitraukiantis, kad nesuteiktų „politiniams konkurentams progos kritikuoti partijos dėl to, ko iš tikrųjų nėra“.

„Gerbiu Liudo apsisprendimą. Šis jaunas žmogus rodo pavyzdį, kaip turi elgtis kiekvienas politikas, kada keliamos abejonės dėl jo asmeninių sprendimų ar teiginių teisingumo. LVŽS buvo, yra ir bus atsakingos, sąžiningos, vertybėmis paremtos politikos vykdytoja“, – vertindamas L.Kanapienio sprendimą sako LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis.

Vieną atstovę parlamente šiuo metu turinti LŽVS per praėjusius metus smarkiai išpopuliarėjo ir reitingų lentelėje iškopė į antrą poziciją. Pastarųjų visuomenės nuomonės apklausų duomenimis, „valstiečius“ Seimo rinkimuose palaikytų apie 12 proc. rinkėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius