-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 13

M.Bartuška: susisiekimo ministro pastabų dėl darbo nesulaukiau

Valstybės valdomų „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius teigia nesulaukęs susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus pastabų dėl savo darbo. Pasak Manto Bartuškos, jo santykiai su ministru yra geri.
Mantas Bartuška
Mantas Bartuška / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Santykiai su ministru geri, aš asmeniškai tikrai dažnai bendrauju. Kalbamės apie strateginius klausimus ir dirbame savo darbą. (...) Kažkokių pastabų nesu sulaukęs“, – spaudos konferencijoje trečiadienį sakė M.Bartuška.

Jis teigia nesibaiminantis, kad jo ar bendrovės valdybos narių kėdės gali sudrebėti po to, kai Susisiekimo ministerija baigs „Lietuvos geležinkelių“ elektrifikavimo konkurso auditą.

„Manau, kad turime gerą rezultatą, stiprų rangovą su patirtimi, ekonomiškai geriausią pasiūlymą, kuris užtikrina geriausią rezultatą visai Lietuvai“, – sakė jis.

Trečiadienį paskelbta, kad geležinkelio ruožo Kaišiadorys-Klaipėda ir Vilniaus mazgo elektrifikavimo konkurso laimėtoju išrinktas Ispanijos inžinerijos įmonės „Elecnor“ konsorciumas. Darbus „Elecnor“ iki 2023 metų atliks už 363 mln. eurų.

Apie „Lietuvos geležinkelių“ valdybos ateitį pradėta svarstyti po to, kai spalio pabaigoje J.Narkevičius netikėtai atleido visą Lietuvos pašto valdybą.

Vėliau paklaustas, ar gali taip pat pasielgti su „Lietuvos geležinkelių“ ir „Kelių priežiūros“ valdybomis, J.Narkevičius teigė negalįs to „nei patvirtinti, nei paneigti“. Tačiau po to ministras BNS sakė, kad šiuo metu „Lietuvos geležinkelių“ valdybos atleidimo klausimas nėra svarstomas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius