Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 07 05

Magiškas N.Cesiulio potvarkis: buvusiam ligoninės vadovui – dosni, bet neteisėta kalėdinė premija

Ilgametis Alytaus apskrities Stasio Kudirkos ligoninės vadovas Artūras Vasiliauskas ką tik baigė beveik 14-os metų vadovavimą šiai gydymo įstaigai. Tiesa, iš darbo jis išėjo ne tuščiomis – dar pernai jo kišenes papildė dosni premija ir įvairios „kitos išmokos“. Paaiškėjo, kad Kalėdų proga mero Nerijaus Cesiulio sprendimu direktoriui išmokėta suma buvo per daug dosni.
Nerijus Cesiulis ir Artūras Vasiliauskas
Nerijus Cesiulis ir Artūras Vasiliauskas / BNS ir 123RF nuotr.

Praėjusią savaitę Alytaus miesto savivaldybės vadovai su šypsenomis palydėjo darbą baigiantį vietos ligoninės direktorių A.Vasiliauską.

„Ačiū už ilgametį darbą, kelias buvo sudėtingas ir kupinas iššūkių. Sveikata yra ta sritis, kurioje kiekvienam labiausiai skauda ir negali palaukti, kiekvieno problemos yra didžiausios. Tai iš jūsų, kaip vadovo, pareikalavo daug kantrybės. Aš tikiuosi, kad iššūkiai užgrūdino, davė labai daug patirties, tobulėjimo ir liko dar labai daug parako. Nežinome, ar toliau dirbsite, ar leisite laisvalaikį, bet tegul viskas sekasi. Turiningo laisvalaikio, stiprios sveikatos, saugokite ją ir mėgaukitės kiekviena akimirka“, – pranešime cituojama vicemerė socialdemokratė Jurgita Šukevičienė.

Taip pat teigiama, kad buvusiam ligoninės vadovui įteikta Alytaus miesto mero N.Cesiulio padėka už „ilgametį, nuoširdų ir profesionalų vadybinį darbą, už rūpinimąsi Alytaus miesto bei krašto žmonių sveikata“.

Vis dėlto, tai buvo ne vienintelė N.Cesiulio padėka A.Vasiliauskui – pernai prieš Kalėdas jis tuometiniam ligoninės vadovui skyrė premiją, kuri, kaip paaiškėjo, išmokėta neteisėtai.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Nerijus Cesiulis
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Nerijus Cesiulis

Iškalbinga ataskaita

Pernai balandį ligoninės dalininkė Alytaus miesto savivaldybės taryba atšaukė paskelbtą gydymo įstaigos vadovo konkursą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius