Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2010 01 30

Magistraliniuose keliuose eismo sąlygos patenkinamos

Šeštadienį eismo sąlygos magistraliniuose ir krašto keliuose yra patenkinamos, o rajoniniuose keliuose – sudėtingos.
Miestas žiemą
Žiema / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip pranešė Automobilių kelių direkcija, 9 val. ryto stipriau snigo Klaipėdos, Tauragės, Panevėžio apskrityse. Kitur, daugiausia vidurio Lietuvoje, silpnai snyguriavo. Stipriau pradėjo pustyti Klaipėdos apskrityje. Alytaus ir Marijampolės apskrityse bei Šilalės rajone pustė pažeme.

Panevėžio ir Šiaulių apskrityse buvo silpnas rūkas, matomumas siekė apie 500 metrų.

Eismo sąlygos magistraliniuose ir krašto keliuose yra patenkinamos. Šių kelių dangų būklė įvairi, nuo drėgnų iki padengtų šlapiu sniegu su nedidelėmis provėžomis. Čia kelių dangos, kur reikia, valomos, pavojinguose kelių ruožuose ir barstomos.

Tauragės apskrityje 3 proc., Kauno apskrityje 2 proc. rajoninių kelių yra sunkiai išvažiuojami. Pasak kelininkų, iki pietų šie keliai bus nuvalyti.

Likusioje Lietuvos dalyje rajoniniai keliai padengti privažinėtu sniegu, miškingose teritorijose – apledėję, yra provėžų, slidūs. Šie keliai yra valomi ir barstomi. Eismo sąlygos šiuose keliuose yra sudėtingos.

Apsemti ir apledėję kai kurie Šilutės rajone ir Pagėgių savivaldybėje esančių rajoninių kelių ruožai. Bendras tokių kelių ruožų ilgis apie 7 km. Eismas šiuose ruožuose draudžiamas.

Daugiau informacijos apie orus rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius