Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 03 26

Maltos ordinas organizuoja piligriminę kelionę į Lurdą

Balandžio 22 – gegužės 6 dienomis Maltos ordinas organizuoja piligriminę kelionę į Lurdą, šventąjį Prancūzijos miestą. Pagrindinis kelionės tikslas – galimybę aplankyti stebuklais ir tikėjimo šventumo garsėjantį miestelį bei uždegti žvakutes, kurių šiluma perduos Dievo Motinai kiekevieno iš mūsų maldą.
Kelionė į Lurdą
Kelionė į Lurdą / Maltos ordino nuotr.

Tokia piligriminė kelionė yra nepakartojama. Tarp piligrimų visuomet būna žmonių su negalia, kuriems kelionės metu padeda savanoriai. Keliauti į įprastines keliones žmonėms su negalia paprastai yra sudėtinga, todėl jiems tai viena iš nedaugelio galimybių pakeliauti ir pamatyti šventąjį Lurdo miestą.

Šiemet tęsiama pernai pradėta tradicija – kartu su Lietuvos Maltos ordino piligrimų delegacija į Lurdą keliauja ir žvakės. Jų misija – nuvežti maldas, intencijas tų žmonių, kurie neturi galimybės aplankyti Lurdo patys. Kartu su žvake nusiųsti savo prašymus gali kiekvienas iš mūsų. Reikia tik įsigyti vieną ar daugiau Maltos ordino platinamų žvakių, užrašyti ant jų Jums svarbius žodžius ir žvakutę grąžinti atgal. Balandžio 29–gegužės 1 dienomis jas Lietuvos piligrimai uždegs Lurdo šventovėje.

Žvakutes iš Jaunųjų maltiečių savanorių šiemet įsigyti bei užrašyti savo intencijas bus galima šiuose Lietuvos miestuose bei miesteliuose: Kaune, Kaišiadoryse, Žiežmariuose, žasliuose, Marijampolėje, Kriaunose, Žilinuose, Panevėžyje, Kartenoje, Aukštadvaryje, Kelmėje, Kėdainiuose, Ignalinoje.

Aukos už žvakes – 4lt ir 10 lt. Surinktos lėšos parems žmonių su negalia dvasinę kelionę į Lurdą. Raginame Jus ir Jūsų artimuosius, draugus įsigyti žvakutes ir kartu su piligrimais nusiųsti savo maldą ŠV. Mergelei Marijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius