-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 10

Marijampolėje vicemerais išrinkti socialdemokratas A.Visockis ir „valstietis“ P.Marozas

Marijampolės savivaldybės taryba penktadienį patvirtino du vicemerus –socialdemokratą Artūrą Visockį ir „valstietį“ Paulių Marozą.
Marijampolės savivaldybė
Marijampolės savivaldybė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Administracijos direktoriumi patvirtintas tai pat socialdemokratas Karolis Podolskis, jo partijos kolega Valdas Tumelis paskirtas administracijos direktoriaus pavaduotoju. Abu vadovai buvo išrinkti į tarybą, todėl jau anksčiau atsisakė mandatų.

Išsirinkti vadovybę savivaldybės tarybai pavyko iš antro karto – per pirmąjį posėdį balandžio 23-iąją balsavimas dėl vicemerės kandidatūros žlugo, nors valdančioji socialdemokratų, „valstiečių“ ir „darbiečių“ koalicija turi absoliučią daugumą – 21 politiką iš 27.

Tuomet už į vicemeres siūlytos socialdemokratės Irenos Lunskienės kandidatūrą balsavo 13 politikų, tiek pat buvo prieš, rezultatą lėmė vienas susilaikęs asmuo.

Marijampolės taryboje dirba trylika Socialdemokratų partijos narių, tarp jų – meras. Tarybai taip pat priklauso septyni Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovai, šeši Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų atstovai bei vienas Darbo partijos narys.

Valdančiąją koaliciją sudaro socialdemokratai, „valstiečiai“ ir „darbietis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius