Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 25

„Maximos“ darbuotojai Kėdainiuose nustatytas koronavirusas

Penktadienį Kėdainiuose veikiančios prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės darbuotojai nustatytas koronavirusas. Ši darbuotoja paskutinįsyk darbe lankėsi rugsėjo 19 dieną ir nuo to laiko saviizoliavosi namuose, nes COVID-19 buvo nustatytas jos šeimos nariui. Prekybos tinklo atstovai nurodo, kad šiuo metu neturi žinių, kad daugiau Kėdainiuose, J.Basanavičiaus g. 93C esančios „Maxima XX“ parduotuvės darbuotojai jaustų COVID-19 būdingus simptomus. Parduotuvės vidaus patalpos yra pilnai dezinfekuotos.
Prekybos centro lankytojai
Prekybos centro lankytojai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Apgailestaujame, kad koronavirusas buvo nustatytas mūsų darbuotojai, kuri jau beveik savaitę saviizoliuojasi namuose, nes COVID-19 yra susirgęs jos šeimos narys. Nenustatyta, kad ji būtų turėjusi artimų kontaktų su kitais kolegomis, dirbančiais toje pačioje „Maximos“ parduotuvėje. Konsultuojamės su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru ir esant poreikiui imsimės rekomenduojamų veiksmų“, – tvirtino prekybos tinklo „Maxima“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Parduotuvės patalpos, kuriose dirbo COVID-19 užsikrėtusi darbuotoja, yra išvalytos ir pilnai dezinfekuotos. Pasak E.Dapkienės, šios „Maxima“ parduotuvės darbuotojai ir pirkėjai gali jaustis saugiai ir toliau lankytis šioje parduotuvėje.

Iš viso nuo koronaviruso pandemijos pradžios COVID-19 susirgimai yra diagnozuoti 19 „Maximos“ darbuotojų, iš kurių 16 darbuotojų yra pilnai pasveikę ir sugrįžę į darbus. Iki šiol dėl COVID-19 yra ištirti 633 prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojai. Šiuo metu 12 darbuotojų testo atsakymo dar laukiama, 6 iš jų yra užsiregistravę profilaktikos tikslais, kuomet Lietuvos savivaldybės organizuoja profilaktinius tyrimus.

Prekybos tinklas „Maxima“ savo esamus ir būsimus darbuotojus yra apdraudęs specialiu draudimu nuo koronaviruso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius