-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 05

„Maximos“ darbuotojoms Kaune ir Panevėžyje diagnozuotas koronavirusas

Dviem prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojoms Kaune ir Panevėžyje trečiadienį patvirtinti nauji koronaviruso atvejai, pranešė bendrovė.
Prekybos centro lankytojai
Prekybos centro lankytojai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

COVID-19 diagnozuotas antrai Panevėžio Klaipėdos gatvėje veikiančios parduotuvės darbuotojai, anksčiau turėjusiai artimą kontaktą su kita virusu sergančia parduotuvės darbuotoja. Ji paskutinį kartą darbe lankėsi rugpjūčio 1 dieną. Kitas atvejis diagnozuotas Kauno V.Krėvės prospekte esančios parduotuvės darbuotojai, kuri nuo liepos 15 dienos atostogavo ir darbe nesilankė.

„Apgailestaujame, kad koronavirusas buvo nustatytas dar dviems mūsų darbuotojoms. Su susirgusiomis, dabar saviizoliacijoje esančiomis mūsų kolegėmis, palaikome nuolatinį ryšį, jos sveiksta namuose“, – pranešime sakė „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Panevėžio parduotuvės darbuotoja, sužinojusi apie kitai tos pačios parduotuvės darbuotojai diagnozuotą COVID-19, ji ir dar septyni darbuotojai, galimai turėję kontaktą su sergančiąją, buvo išleisti namo saviizoliacijai, jiems atlikti testai. Septynių saviizoliacijoje esančių darbuotojų rezultatai buvo neigiami.

Pasak E.Dapkienės, Panevėžio parduotuvės darbuotoja kontaktą turėjo tik su tais pačiais darbuotojais, kurie šiuo metu jau yra saviizoliacijoje.

Kauno parduotuvės darbuotoja anksčiau artimai bendravo su savo šeimos nare, Kauno Pramonės prospekte veikiančios „Maximos“ darbuotoja, kuriai koronavirusas patvirtintas rugpjūčio 2 dieną.

Iki šiol dėl koronaviruso yra ištirti 486 prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojai: 457 testai buvo neigiami, 16 teigiamų. Septyni darbuotojai jau yra pasveikę, devyni – saviizoliacijoje. Trylikos darbuotojų testų atsakymų dar laukiama, keturi iš jų yra užsiregistravę profilaktiškai, kai savivaldybės organizuoja tokius tyrimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius