Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 02

MAXIMOSE – galimybė aukoti vėžiu sergantiems vaikams

Nuo šiol kiekvienas perkantis MAXIMA parduotuvėse gali paremti onkologinėmis ligomis sergančius vaikus. MAXIMA prekybos tinklas, tęsdamas bendradarbiavimą su labdaros ir paramos fondu „Mamų unija“ drauge su didžiaisiais Lietuvos gamintojais prisijungė prie socialinės iniciatyvos – iki pat naujųjų metų dalis lėšų, gautų už MAXIMA parduotuvėse parduotus tam tikrus maisto produktus, bus skirtos onkologinėmis ligomis sergančių vaikų gydymui.
Specialiu ženklu pažymėti produktai
Specialiu ženklu pažymėti produktai / „Mamų unija“ nuotr.

„Kiekvienas paaukotas centas yra didžiulė parama vėžiu sergantiems vaikams. Ieškodami nesudėtingo būdo, kaip skubantys ir užsiėmę žmonės galėtų aukoti pinigus sergančių mažylių gydymui, nusprendėme kreiptis į didžiausią Lietuvos prekybos tinklą bei šalies gamintojus. Pavyko sutarti, kad dabar paaukoti ligoniukams žmonės galės tiesiog prekybos centre pirkdami kasdienius maisto produktus“, – sako fotomenininkė Eglė Mėlinauskienė, viena iš labdaros ir paramos fondo „Mamų unija“  įkūrėjų.

MAXIMA LT, UAB Įvaizdžio ir komunikacijos direktorė Lina Muižienė sako, kad galimybė paaukoti kasdieną apsiperkant parduotuvėje yra ko gero šiuolaikiškiausias ir veiksmingiausias būdas paaukoti pinigų tiems, kuriems jų labai reikia. „Esame socialiai atsakinga įmonė, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti prie šios iniciatyvos. Dabar, užsukęs apsipirkti į MAXIMA parduotuvę kad ir mažyte, bet prasminga auka sunkiai sergantiems vaikams galės padėti kiekvienas“, – sako ji.

Prie „Mamų unijos“ socialinės iniciatyvos be bendrovės MAXIMA prisijungė tokie didieji Lietuvos gamintojai, kaip „Švyturys“, „Malsena“, „Krekenavos agrofirma“, „Naujasis Nevėžis“, „Amber pasta“.

Iki naujųjų metų už specialiu ženklu parduotus produktus sukauptos lėšos bus pervedamos į labdaros ir paramos fondą „Mamų unija“.

Specialiu ženklu MAXIMA parduotuvėse pažymėtus bendrovių gaminamus produktus – miltus, dešras ir dešreles, makaronus, sausus pusryčius, gaiviuosius gėrimus – perkantiems žmonėms papildomai daryti nieko nereikės. Tiesiog dalis lėšų, pardavus šiuos produktus, bus skiriama labdarai.

Iki naujųjų metų už specialiu ženklu parduotus produktus sukauptos lėšos bus pervedamos į labdaros ir paramos fondą „Mamų unija“. Už lėšas Vilniaus universitetinės Santariškių ligoninės Onkohematologijos skyriui ketinama nupirkti būtiniausią gydymo aparatūrą, čia gydomiems ligoniams kasdien reikalingų vaistų ir būtiniausių higienos priemonių

MAXIMA prekybos tinklas su labdaros ir paramos fondu „Mamų unija“ bendradarbiauti pradėjo šių metų rugpjūtį. Prekybos centruose „Akropolis“ Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Klaipėdoje įsikūrusiose MAXIMA parduotuvėse buvo pastatyti specialūs stendai su onkologinėmis ligomis sergančių vaikų pieštais atvirukais. Pinigai už kiekvieną nupirktą atviruką, atskaičius mokesčius Valstybei, pervedami į labdaros ir paramos fondą „Mamų unija“ ir skiriami onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius