Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 21

„Merkurijaus“ aikštelę ketinama parduoti aukcione

Neseniai Kauno valdininkai tikino, kad buvusi „Merkurijaus“ aikštelė reikalinga į „Romuvos“ kino teatrą atvykstantiems kauniečiams, o rinkliava už automobilių stovėjimą papildys biudžetą. Dabar jau ją ketinama parduoti aukcione kaip nebereikalingą turtą, įvertintą vos 1 tūkst. eurų.
Politikai norėtų „Romuvą“ atiduoti nekomerciniam kinui, tačiau kas jį rodys ir prižiūrės pastatą, neaišku.
Neseniai Kauno valdininkai tikino, kad buvusi „Merkurijaus“aikštelė reikalinga į „Romuvą“ atvykstantiems kauniečiams. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

„Kauno diena“ rašo, kad ketvirtadienį į tarybos posėdį susirinkę miesto politikai turės patvirtinti objektų sąrašą, kurie bus parduodami aukcione.

„Aikštelė reikalinga iki privatizavimo. Tai ne šios dienos klausimas. Ji jau pernai turėjo būti tarp privatizuojamų objektų“, – dienraščiui aiškino savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

Anot jo, ir bendrovei „Homburg Merkurijus“ aikštelė buvo nuomojama su sąlyga – iki privatizavimo. Dar 2012 metais miesto taryba buvo nusprendusi ją įtraukti į privatizuojamų objektų sąrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius