Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 01 25

„Mes ne prieš, bet...“: atvira agitacija – balsuokite už gražiausią kandidatą

Penktadienio 15min podkastą „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas pradėjo nuo to, kad sausio 25-oji – pusiaužiemis. Ant kito šono apsivertęs barsukas išprognozavo, kad žiema bus ilga ir šalta.

Galbūt įkvėptas šios žinios G.Dabašinskas buvo itin šnekus, tad R.Celencevičiui teko tik klausytis jo viražų apie lauko tualetus, populizmą, tarptautinės politikos standartų nuosmukį ir net atviros prelegento rinkimų agitacijos. G.Dabašinskas pareiškė, kad per rinkimus balsuos už gražiausią kandidatą ir net įvardijo, kurie jam patinka.

R.Celencevičius bandė nutraukti G.Dabašinsko monologą atkreipdamas dėmesį į penktadienį Vidaus reikalų ministeriją drebinusius Viešojo saugumo vado pareiškimus, jog į šalį nustumti teisėsaugos bebrai rengia sąmokslus, žinia, kad penktadienį Vilnius švenčia 696-ąjį gimtadienį, net perpasakojo iš feisbuko ištrauktus kandidato į prezidentus Gitano Nausėdos vaikystės prisiminimus, bet viskas buvo veltui. G.Dabašinskas sustojo tik nusikalbėjęs, kad į Vilniaus merus nekandidatuoja nė viena moteris.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius