-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 19

„Mes ne prieš, bet...“: būkit geri, pasirašykit už S.Skvernelį

Antradienį visų, kurie moka naudotis internetu, dėmesį patraukė audringai startavęs parašų el. būdu už pretendentus būti kandidatais į Respublikos Prezidentus vajus, tad 15min podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas niekaip negalėjo apeiti šios temos.

Pasiaiškinome, kas ir kodėl pasirašo už vienus ar kitus pretendentus. Jei būtų įteisintas balsavimas internetu, konservatorių kandidatė Ingrida Šimonytė neturėtų rimtų konkurentų, nes jau pirmąją dieną visus pribloškė parašų gausa. Bet gal dar labiau pribloškė valdančiųjų kandidatas premjeras Saulius Skvernelis, kurio iki darbo dienos pabaigos surinktas el. parašų skaičius buvo net mažesnis nei odiozinių kandidatų. Kodėl? Negi S.Skvernelis vis dėlto yra tikrasis tikrųjų apačių kandidatas?

Dar negalėjome apeiti ir nacionalinio stadiono Vilniuje projekto klausimo. Likus dienai iki Vilniaus savivaldybės Tarybos lemiamo sprendimo, ar pritarti sutarties su „Axis industries“ projektui, finansų ir vidaus reikalų ministrai staiga išplatino rūpesčio pilną pareiškimą, kuriame pasiūlė Vilniaus savivaldybei ieškoti alternatyvių finansavimo šaltinių. Kas čia už to gali slypėti ir ką tai reiškia antros kadencijos siekiančiam Vilniaus merui Remigijui Šimašiui, kurį dėl šio projekto aktyviai spirgina opozicija?

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius