Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 18

„Mes ne prieš, bet...“: ką laimėjo mokytojai, kas didins mokesčius ir ką reklamuoja R.Karbauskis

Naujame 15min podkaste „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas aptarė svarbiausius antradienio įvykius: mokytojų streiko pabaigą, Ramūno Karbauskio tautinių kostiumų dalybų tyrimą, būsimus naujus mokesčius, naują kultūros ministrą ir spėjo paminėti tarptautinę migrantų dieną.
15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ – kiekvieną darbo dieną
Naujas 15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ – kiekvieną darbo dieną / 15min nuotr.
VIDEO: „Mes ne prieš, bet...“: ką laimėjo mokytojai, kas didins mokesčius ir ką reklamuoja R.Karbauskis

Antradienio podkaste R.Celencevičius ir G.Dabašinskas svarstė, ką laimėjo ar pralaimėjo po daugiau nei trijų savaičių Švietimo ir mokslo ministeriją trečiadienį atlaisvinsiantys mokytojai. Podkaste nuskamba diskutuotinas teiginys, kad streikuotojų įkarštį ne dar labiau įplieskė, o numalšino žurnalisto ir visuomenininko Andriaus Tapino surengta protesto akcija „Paskutinis skambutis“.

Podkasto kūrėjai taip pat aiškinosi, kodėl, pasirodo, R.Karbauskio surastas naujasis kultūros ministras darbą pradės šeštadienį ir kas įves naujus nekilnojamojo turto ir automobilių mokesčius – Saulius Skvernelis ar konservatoriai.

Aptartas ir Vyriausiosios rinkimų komisijos pagaliau baigtas R.Karbauskio tautinių kostiumų dalybų tyrimas: kodėl R.Karbauskio sumanyta, jo fondo įgyvendinta, jo įmonių apmokėta ir jo bendražygių vaikams išdalintų tautinių kostiumų idėja nėra R.Karbauskio ar jo politinės jėgos reklama.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Strateginės plėtros departamento Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius