Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 03 06

„Mes ne prieš, bet...“: kodėl A.Zuokas tapšnoja R.Šimašių ir toks nuovargis po rinkimų?

Trečiadienio 15min podkaste „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas prabilo apie po porinkiminį nuovargį, kuris po savivaldybių tarybų ir pirmojo tiesioginių merų rinkimų turo užklupo ne tik dar likusius dėl merų postų grumtis politikus, bet ir rinkėjus.

Išties, dėl merų postų besigrumiantiems politikams didelis iššūkis priversti rinkėjus ateiti dar kartą balsuoti kovo 17-ąją. Kaip juos suvilioti? Tarsi ir viskas jau pasakyta ir pažadėta.

Tačiau, nepaisant to, gyventi reikia. Ir kalbėti. Šiame podkaste aptariame mįslingą neva A.Zuoko paimto didžiulio kyšio istoriją, 15min atskleistą skandalingą istoriją, kad 2010 m. naujajam Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos vadovui teko atsisveikinti su daugiau nei dešimt aukštų tarnybos pareigūnų dėl įtartinų ryšiu su jau bankrutavusiu Ūkio banku, per kurį, kaip dabar aiškėja, buvo plaunami milijardai. Užsispyrėlį premjerą Saulių Skvernelį, kuris, nepaisydamas kritikos, vis tiek siūlys Baltarusijai baigiamą statyti Astravo atominę elektrinę perdaryti į dujinę elektrinę. Tai jei jau taip – gal į elektra varomą elektrinę, tuomet net vamzdžių dujoms tiekti nereikės tiesti? Teismo sprendimą, kad žurnalistams nėra reikalo žinoti Vyriausybės pasitarime nuskambėjusių argumentų, nes jie atspindi „tik preliminarias politikų pozicijas“. Na, ir pikantiškas momentas – kodėl A.Zuokas per visus debatus vis paliečia ar net patapšnoja R.Šimašių?

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius