Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 21

„Mes ne prieš, bet...“: kur ritasi pasaulis ir kur Lietuvą nuritins R.Karbauskis su S.Skverneliu

Penktadienio prieššventinį 15min podkastą „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas pradėjo disidentiškai, kryptingai eidami prieš srovę: eteryje pasigirdo ne pasisveikinimas, o į stiklą pilamo gėrimo garsas. Kodėl taip – sužinosite laidos pabaigoje.
15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ – kiekvieną darbo dieną
Naujas 15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ – kiekvieną darbo dieną / 15min nuotr.
VIDEO: „Mes ne prieš, bet...“: kur ritasi pasaulis ir kur Lietuvą nuritins R.Karbauskis su S.Skverneliu

Penktadienį, paskutinę darbo dieną prieš penkių dienų šventinį maratoną, kai dar ne visos dovanos nupirktos, kai dar silkė neišsirinkta, mažai kai rūpi Sirija, Ukraina, JAV gynybos sekretoriaus Jameso Mattiso atsistatydinimas, Vyriausiosios rinkimų komisijos išbalinti Ramūno Karbauskio kostiumai, bet podkasto kūrėjai, sąmoningai aukodami populiarumą, vis dėlto pabandė tai aptarti.

Aptarimo metu paaiškėjo, kokį Lietuvos ateities planą bent jau savo galvoje nubraižė R.Karbauskį, kokią dovaną savo žmonai per šv. Kalėdas padės premjeras Saulius Skvernelis. Apie kalėdinius orus, burtus ir ką daryti, jei prie šventinio stalo persivalgysite ir persigersite, nesužinosite nieko.

Kitas podkastas – jau po šv. Kalėdų, gruodžio 27-osios vakarą.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius